Iće & piće

Održan spektakularan Moët Party Day u preko 40 zemalja svijeta!

Viktoria Šafranić 19. lipnja 2017.

U Hrvatskoj se popularan event održao na 5 čarobnih destinacija...

Hrvatska se i ove godine upisala na svjetsku listu destinacija na kojima je održan globalni Moët Party Day i to s pet atraktivnih lokacija duž Jadranske obale. The Garden Lounge u Zadru, Borik Mediterranean bar na Malom Lošinju, Valentino champagne bar u Rovinju, Copacabana beach u Dubrovniku te Makarana u Makarskoj, privukli su velik broj ljubitelja najpopularnijih mjehurića na svijetu, šampanjca Moët&Chandon!

Najpoznatija svjetska šampanjska kuća Moët&Chandon već više od 270 godina sa širi savoir-fête, osjećaj životne radosti i slavlja. Održavanjem proslave Moët Party Day u preko četrdeset zemalja svijeta, nastavlja slaviti osjećaj sreće koji uspješno prenosi na sve generacije.

Prekrasna hrvatska obala, od Rovinja do Dubrovnika, bila je dostojna kulisa u kojoj su gosti popularnih klubova uživali u spoju, sunca i mora, prekrasnih stjenovitih plaža i prepoznatljivih etiketa Moët&Chandon Impérial Brut, Moët&Chandon Rosé Impérial te Moët&Chandon Ice Impérial.

Zadarski The Garden Lounge bio je domaćin dnevne proslave Moët Party Day! Atraktivan ambijent, smješten nadomak mora, zablistao je prepoznatljivom bjelinom Moët Ice Impériala. Mnogobrojnim gostima zadarskog The Garden Lounge-a pridružila se i popularna blogerica Hana Hadžiavdagić.

Na proslavi Moët Party Day zabavljali su se i mladi zadarski glazbenici, sudionici popularnog glazbenog talent showa, Elena Stella i Jure Brkljača te Dubrovčanin Vedran Ljubenko. Nakon velikog uspjeha u glazbenom talent showu, troje glazbenika, započeli su uspješnu samostalnu karijeru.

Za egzotičnu gatronomsku ponudu pobrinuli su se Ana Glavaš i Darko Jurić, raw food chef, pisac, holistički orijentiran savjetnik za zdrav život i sirovu hranu. Nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u renomiranim restoranima New Yorka i Los Angelesa, Darko je pokrenuo prvi restoran sirove hrane u Hrvatskoj „Elixir“ u Zagrebu.

Atraktivni sadržaji tijekom dnevnih partyja nastavljeni su nezaboravnom zabavom u noćnim klubovima. Uz prepoznatljive ritmove odlične glazbe i najraskošnije mjehuriće šampanjca Moët&Chandon zabavljalo se do jutarnjih sati.

Moët Party Day još se jednom potvrdio kao mjesto dobre zabave na najpopularnijim destinacijama diljem svijeta i kao najbolja najava vrućih ljetnih zabava.

Hrvatska je održavanjem ovog jedinstvenog događaja u cijelom svijetu još jednom potvrdila status atraktivne turističke destinacije koja se i ovim događajem upisala na kartu najbolje zabave svijete.

Za više informacija kako je protekao Moët Party Day na različitim lokacijama, saznajte na Facebook stranici Moët & Chandon Croatia.