FOTO by Mango

Moda

Odobravamo pinkish sandalice s voluminoznim cvjetnim detaljem u Mango režiji!

Daria Lovrić 22. ožujka 2023.

Neka obuća postane glavni fokus vašeg outfita!

Napokon je stiglo proljeće i jedva čekamo dosadnu obuću zamijeniti veselim i zanimljivim modelima. Tamne čizmice već su spremljene u kutije, a proljetni modeli tenisica zauzimaju glavno mjesto na našim policama s obućom.

Mango sandale s cvjetnim detaljem
Mango sandale s cvjetnim detaljem

Osim u svakodnevnim prilikama, stiže nam promjena i kod odabira obuće za večernje prigode. Gležnjače, čizmice iznad koljena i crne salonke zamijenit će efektni modeli u jarkim bojama, a mi smo pronašli sandalice koje će mamiti poglede gdje god se pojavili.

Mango sandale s cvjetnim detaljem 1

Mango sandale za lude i nezaboravne noćne provode

Popularan brend Mango, svake sezona iznova oduševljava svojim kolekcijama, u koje uvrsti barem jedan par obuće za kojim polude fashionistice. Svaka od nas zna da su klasični modeli cipela ili sandala must-have, međutim to ne znači da svoju kolekciju ponekad ne možete začiniti upečatljivim modelom za specijalne prigode.

Mango sandale s cvjetnim detaljem 2

Ako ste u potrazi za atraktivnim primjercima koji će postati fokus vašeg outfita i staviti vaša stopala u prvi plan, ne morate tražiti dalje. Chic Mango sandale stvorene su da svu pažnju privuku na sebe.

Ove eye-catching sandale u jarkoj ružičastoj krase voluminozni cvjetni detalji i tanki remenčići. Sudeći prema onome što smo vidjeli na modnim pistama i novim kolekcijama poznatih brendova, maksi cvjetni detalji ovogodišnji su modni trend i viđat ćemo ih posvuda.

Mango sandale dio su CAPSULE limitirane kolekcije, koja je dizajnirana za najposebnije događaje i prigode. Ako su i vas šarmirale, naručite ih putem Mango web trgovine, po cijeni od 119.99 €.