FOTO by Instagram @neverlackinonsnackin / @lookatbradsjunk

Iće & piće

Odlična vijest za sve slatkoljupce! Nove M&M’s snježne kugle prelivene su bijelom čokoladom!

Viktoria Mikulić 12. studenoga 2021.

Em su čokoladni, em su snježni!

Teško je povjerovati da su ih najavili još ovog ljeta,  čim smo službeno zakoračili u ljetnu sezonu, no vjerojatno su se vodili razmišljanjem da bi nam svima dobro došle neke cool misli tijekom nesnosnih vrućina.

Mars, Incorporated ne gubi vrijeme ispunjavajući nas svojim novim M&M’s White Chocolate Pretzel Snowballs čokoladnim bombonima, koji su se konačno pojavili na policama trgovačkih lanaca diljem Europe.

M&M’s poslastice stvorene su isključivo za blagdansku sezonu 2021. Ovaj okus dolazi u tri opcije, odnosno u manjem, srednjem i većem pakiranju.

M&M’s-u nije strano lansiranje sezonskih okusa, pogotovo kada su vezani uz blagdane poput Božića. Ova poslastica inspirirana snježnim grudama prilagođena je zimskom razdoblju sa svijetloplavom i bijelom ambalažom, zajedno sa snježnim pahuljama.

Na ambalaži vidimo narančastog M&M’sa s preslatkom zimskom kapom iste boje i “naočalama” od pereca prelivenih bijelom čokoladom, s grudom snijega u jednoj ruci i komadom snježnih grudica od bijele čokolade u drugoj. Ako vas ovo ne natjera da čeznete za snježnim danima, ne znamo što će.

Sada prijeđimo na dobre stvari: od čega se sastoji jedna snježna kuglica. Ograničeno izdanje M&M nudi slatke i slane okuse spajajući bogatu teksturu bijele čokolade s hrskavim središtem od pereca. Nijanse plave i bijele sigurno će se savršeno uklopiti i u vašu staklenu posudu za slatkiše.