FOTO by EA.com

Zabava

Odlična vijest – od danas besplatno preuzmite i igrajte Sims 4

admin 18. listopada 2022.

Za sve Sims fanove Božić je stigao ranije

Ove je godine za sve obožavatelje igre Sims Božić stigao ranije jer ova popularna simulacija života od danas je potpuno besplatna za preuzimanje i igranje.

EA je u rujnu najavio ovu vijest, a danas je odbrojavanju došao kraj, što znači da igrači mogu odmah nabaviti besplatnu kopiju igre za svoja računala, Macove i konzole te provoditi sate i sate uz omiljene Simse.

Foto: EA.com

Sims 4 izašao je davne 2014. godine i svi koji su zaluđeni ovom igrom sigurno su već nabavili svoju verziju, tako da je vrijeme da ju isprobaju i oni koji do sada nisu imali afinitet prema takvom žanru.

U čemu je kvaka?

Iako nam na prvu može zvučati čudno kako je nešto u svijetu kapitalizma besplatno, EA ipak neće ostati bez profita, budući da već imaju “master plan” kako uzeti novce igračima.

Foto: EA.com

EA zarađuje od prodaje sadržaja za preuzimanje koji se nudi kao paket za proširenje i dodavanje novog iskustva igranju. Budući da osnovna verzija igre ne košta apsolutno ništa, EA se vjerojatno nada da će novi igrači biti u iskušenju da potroše novac na dodavanje paketa proširenja.

Foto: EA.com

“The Sims 4 je videoigra – simulacija života, iz 2014. godine koju je razvio Maxis studio, a izdao Electronic Arts. To je četvrti glavni naslov u seriji The Sims, a izvorno je najavljen 6. svibnja 2013. Izdan je u Sjevernoj Americi 2. rujna 2014. za Microsoft Windows. Kasnije je izdana i na druge igrače platforme. The Sims 4 prva je PC igra na vrhu ljestvica svih formata u dvije uzastopne godine.”

Foto: EA.com

U ovoj igri mogućnosti su doslovno beskrajne. Igrači provode sate i sate stvarajući savršen lik koristeći niz značajki personalizacije, gradeći im dom, pronalazeći njihov posao iz snova, pa čak i partnera.

Ako još niste isprobali igrati Sims 4 sada je odlična prilika da ga preuzmete besplatno i provedete sate i sate u ovoj vrlo realnoj igranoj simulaciji života.