Zabava

Odličan trik za one kojima se u siječnju ništa ne da, osobito glačati!

Krešimir Šustić 18. siječnja 2021.

Efikasno rješenje za jedan od najnapornijih kućanskih poslova

Prvi mjesec u godini je poznat po tome da započinjemo neko novo poglavlje, ali i po tome da je depresivan i tmuran.

Samim time, ne možemo se pohvaliti poletnom energijom kojom s lakoćom obavljamo svakodnevne aktivnosti i poslove koji su vezani za kućanstvo.

U moru različitih i napornih aktivnosti zbog kojih nam pada mrak na oči čim pomislimo na njih, posebno dosadna s kojom se susrećemo svakog dana je definitivno glačanje.

Tražeći internetom trikove kojima bi si mogli olakšati život, naletjeli smo na jedan odličan koji zahtjeva samo kockice leda i malo dobre volje kako bismo obavili posao.

Stručnjak za pranje rublja preporučio je stavljanje nekoliko kockica leda u sušilicu kako bi odjeća izlazila bez nabora jer toplina iz uređaja uzrokuje da se kockice leda istope i zauzvrat stvore paru.

Ovo bi moglo biti savršeno rješenje za svakoga tko nije ljubitelj vađenja daske za glačanje nakon što perilica odradi svoje.

Ako razmišljate o tome da ovo pokušate kod kuće, ne zaboravite da nije poželjno preopteretiti sušilicu, već je dovoljno upotrijebiti nekoliko odjevnih predmeta kako bi bilo dovoljno prostora.

Također, postoji i drugi poznati savjet koji uključuje stavljanje izgužvane odjeće u kupaonicu dok se tuširamo kako bi para uklonila sve nabore koji nas bodu u oči.