FOTO by H&M

Moda

Odlazak na posao u H&M culotte hlačama postaje naša ljetna rutina!

Krešimir Šustić 02. lipnja 2020.

Pet zanosnih modela u kojima ćemo guštati svaki dan!

Ljetne vrućine zbog ultra visokih temperatura koje nas prate od ranog jutra, ne ostavljaju nam mnogo izbora za savršeni poslovni outfit, s obzirom na to da moramo izgledati profesionalno, a s druge strane moramo biti odjeveni u lagane materijale u kojima će nam put do posla biti osvježavajuć bez neugodnog znojenja.

Točkasta suknja u boji koralja morski je favorit!

Zahvaljujući modernom dobu i kreativnosti dizajnera, omiljeni high street brendovi nude nam komade koji ispunjavaju sve naše potrebe, a da pritom izgledamo elegantno i chic.

14,99 €

Jedan od favorita koji zaslužuje svu pažnju ovoga svijeta, definitivno su neodoljive culotte hlače, poznate po laganom i širokom materijalu i kroju visokog struka.

14,99 €

Idealne su za kombinacije s bluzama, košuljama, pogotovo onim predimenzioniranim, topićima i s poslovnim klasikom, sakoom, koji je dovoljno samo prebaciti preko ramena, baš poput prve dame Amerike.

14,99 €

Kopajući internetom, naletjeli smo na H&M ponudu u kojoj smo pronašli idealan model u pet različitih varijanti, od kojih se ne možemo odlučiti koja nam je privlačnija.

14,99 €

Krase ih klasične boje poput crne, crvene i neutralne bež, a među njima se ističu dva modela u popularnom prugastom uzorku koji ubijaju monotoniju jednoličnih nijansi.

14,99 €

Pristaju uz sandale s remenčićima, wedgesice, blok petu, ali i uz espadrille i platnene tenisice za postizanje casual i ležernog look-a koji su nam izbor prilikom odlaska u šetnju ili ispijanja kave u gradu.