FOTO by Bershka

Moda

Odjeveni od glave do pete u ležernu Bershka x Garfield kolekciju!

Viktoria Šafranić 03. rujna 2020.

Nestašni mačak prati nas od malih nogu, stoga ne čudi što smo uvijek sentimentalni kada ga ugledamo...

Žuti mačak s crnim prugama pod nazivom Garfield bio je jedan od kultnih animiranih likova našeg djetinjstva.

S radošću smo iščekivali njegove nepodopštine, prežderavanje omiljenim lazanjama i svakodnevno ljenčarenje.

Iako je bio sebičan, nekako nam je prirastao srcu. Osim u stripu i animiranoj seriji, često se pojavljuje u različitim modnim varijantama, na odjevnim predmetima i trendi dodacima. Poznati brendovi prepoznali su važnost luckastog mačka i iskoristili njegovu popularnost koja garantira prodaju.

Ovog puta zaigrao je glavnu ulogu u novoj Bershka kolekciji iz koje smo izdvojili pulover, traperice i dva para bijelih tenisica. Za manje o 1.000,00 kuna, uz Bershkine novitete odjeveni smo od glave do pete.

Traperice na prvu izgledaju pomalo šlampavo, što je jedna od karakteristika Garfielda, dok je pulover oversized kroja za sve one lijene trenutke koje si priuštimo u danu.

Tenisice su dobrodošle za mnoštvo prilika, od ispijanja kava s prijateljicama, trčanja, vožnje biciklom, odlaska u shopping, u školu ili na fakultet.

No najviše od svega vidimo ih u svoja četiri zida gdje se opušteno izležavamo na kauču i prepuštamo se binganju omiljenih Netflix serija.

Cijene su kao i uvijek veoma pristupačne pa ako ste i vi jednako opčinjeni Garfieldom, svakako se naoružajte jednom od ovih cool stvarčica.

Za više informacija o Bershka x Garfield kolekciji, kliknite na link.