FOTO by Asos

Moda

Odijelo od samta u rozoj boji – sportska elegancija na adidas način

Krešimir Šustić 06. listopada 2020.

Oversized sako i hlače čine ga totalno coolerskim

U modnom svijetu postoji mali milijun robnih marki koje su se specijalizirale za određenu publiku i smjer u kojem žele da se njihovo ime kreće.

Tako često možemo naići na brendove za mladenačke, elegantne, sportske i ostale stilove, no navikli smo na to da veliki svjetski brendovi pomiču granice.

U ovoj plišanoj lila trenirci pojavili bismo se na prvom spoju!

Iako se smatra mogulom u dizajniranju sportske opreme, adidas je već nekoliko puta odskočio od prepoznatljive klasike i svoje vjerne pratitelje počastio nečim malo drugačijim.

Spajao je nespojivo, iako nekada komadi proizašli iz njemačke tvornice nisu bili prihvaćeni od strane fashionistica, te su samim time bili proglašeni failom.

Sako – €109,95

No, novi as u rukavu koji nas je uistinu očarao na prvi pogled svojim neodoljivim izdanjem, pokazuje nam kako ovaj brend izlazi iz svojih okvira i upušta se u nove pobjede.

Radi se o odijelu koje se sastoji od oversized sakoa i hlača s prepoznatljivim logom robne marke i zaštitnim znakom, tri okomite crte.

Hlače – €89,95

Napravljeno je od ugodnog samt materijala koji je stvoren za nadolazeće hladno vrijeme, a dolazi u upečatljivoj nijansi roze boje koja ga čini totalno atraktivnim.

Idealan je za nošenje s tenisicama u malo opuštenijim elegantnim varijantama, ali i uz salonke i upečatljiv model torbice kao outfit za spoj ili odlazak u večernji provod.

Svoj primjerak možete nabaviti na Asos web shopu, te sudjelovati u stvaranju nove budućnosti za ovaj sportski brend.