Film

Odbrojavanje lagano počinje! Sve što trebate znati o drugoj sezoni “Who Killed Sara?”

Antonija Andabak 10. svibnja 2021.

Druga sezona držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja!

Od početka prve sezone misteriozne serije „Who Killed Sara?”, redatelj i scenaristi napete radnje uspjeli su pridobiti punu pozornost gledatelja i ostaviti ih u nestrpljivom iščekivanju raspleta događaja koji će konačno otkriti što se dogodilo Sari.

Meksička krimi-drama vrti se oko rasvjetljavanja okolnosti smrti mlade Sare Guzman (Ximena Lamadrid) koja se dogodila za vrijeme ljetnih praznika, gdje je nesretnim slučajem preminula nakon parasailing nesreće.

Njen brat, Alex Guzman kojeg igra zgodni Manolo Cardona, preuzima krivicu umjesto njegovog najboljeg prijatelja i tadašnjeg Sarinog dečka, Rodolfa Lazcana i završava na osamnaest godina iza rešetaka.

Nakon izlaska iz zatvora želi osvetiti smrt svoje sestre i majke te osobnu pravdu vidi u napadu na moćnu i bogatu Lazcano obitelj. Tijekom prve sezone, Alex polako odmotava klupko istine vezane za Sarinu smrt.

Nakon što otkrije da je Sarina tajna trudnoća s ocem svog dečka bila okidač da postane meta koju treba ukloniti, gledatelji su navedeni da do kraja prve sezone vjeruju da je za Sarinu smrt kriva Mariana Lazcano (Claudia Ramirez) i Elroy (Hector Jimenez).

No, jesu li doista oni odgovorni za njenu smrt? Najava druge sezone ostavila je gledatelje pomalo zbunjene ali također u velikoj napetosti jer se iz trailera zaključuje da se toliko toga još treba otkriti.

Druga sezona „Who Killed Sara ?“ počinje na Netflixu u srijedu, 19. svibnja 2021., a dvominutna najava prikazuje upitnu i misterioznu Sarinu prošlost te pitanje zašto je ljudski kostur zakopan u Alexovom dvorištu.

Osim što će druga sezona otkriti čiji su ostaci zakopani, saznat ćemo tko je Lovkinja Diana i njenu značajnu ulogu u drugom dijelu napete priče, ali najvažnije pitanje koje se postavlja jest – tko je ubio Saru?

I dok gledatelji sumnjaju na uspješno izvršen zločin iza kojeg stoji Mariana i njen pomagač Elroy, treba obratiti pozornost da na kameri nikada nije prikazan kompletno izvršenje zločina, što ostavlja prostora sumnji u zlu Marijaninu narav i da li je doista ona kriva za smrt mlade djevojke.

Zapravo, zbog scene u kojoj Alex otkriva kostur u dvorištu, postavlja se pitanje da li je Sara doista stradala u padu tijekom vožnje padobranom i da li je uopće stradala.

Ostanite strpljivi, a dojmove ćemo dijeliti nakon pogledane druge sezone…