FOTO by Nordstrom / Notino

Ljepota

Odabrali smo TOP 5 parfema za ovo ljeto

Mia Vodopija 29. srpnja 2022.

Parfemi koji ljeto znače...

Kada vam netko spomene riječ luksuz, što vam padne na pamet? Divna kuća, skupi auto, raskošni zlatni nakit, skupocjena preparativna i dekorativna kozmetika, najnoviji mobitel koji je tek izašao na tržište?

Ljudi imaju različite asocijacije na luksuz, ali zanimljivo je kako mnogi neće svrstati parfem u kategoriju luksuza.

Burberry 'za nju' parfem
675,90 KN

Dobar parfem je točka na i, šlag na kraju, cherry on top. Neovisno o tome jeste li fan Chanel i Dior parfema ili pak onih iz Zare i Manga, parfem je luksuzni dodatak bez kojeg ne izlazimo iz kuće.

Chloé cvjetni parfem
868.96 – 1,671.09 KN

Mijenjamo ih ovisno o raspoloženju i godišnjem dobu – kada se osjećamo dobro i vedro te kada je vani toplo, odabiremo one nježnije i ‘lakše’ note parfema, a kada nismo nužno najbolje volje i kada je vani kišno i/ili hladno, tada smo fanovi jačih i ‘težih’ parfema.

Narciso Rodriguez bijeli parfem
668.43 – 855.60 HR

S obzirom na to da smo u najtoplijem godišnjem dobu, nije nam teško odabrati favorite među parfemima. Chloé, Burberry, Gucci i Narciso Rodriguez neki su od omiljenih brendova svake osobe koja si voli priuštiti nešto skupo i kvalitetno.

Gucci Flora parfem
292,90 KN

Ponekad visoka cijena nije indikator toga da će valjati ono što ste kupili, ali ovi brendovi su ‘ziheraški’. Sa svojim cvjetnim i puderastim mirisnim notama, ovi parfemi će vam postati ljetni must-have.

Nuxe parfem cvjetni
361,00 KN

Za one koji ne žele puno potrošiti na novi ljetni parfem, izdvojili smo Nuxeov Prodigieux Floral parfem, za sve ljubiteljice cvjetnih nota.

Nadamo se da smo vas inspirirali za kupnju novog parfema koji će vam dizati raspoloženje cijelo ljeto!