FOTO by Nine West

Moda

Odabrale smo najbolje Nine West cipele na sniženju!

Mia Vodopija 13. siječnja 2022.

Svima nam treba novi par potpetica…

Cipela s visokom potpeticom pravi je simbol moći i seksepila. Postoji nešto posebno u njima – kada ih nosimo, osjećamo se više, jače i pomalo snažnije.

Lijepo izgledaju, izdužuju nogu, a kada ih kupimo po sniženoj cijeni, još su bolje! Kada je riječ o visokim potpeticama, ove sezone nema pravila. Nose se svi oblici, sve boje i svi stilovi cipela.

Nećete pogriješiti ako odaberete klasične modele salonki. Možete ih nositi u poslovnim prilikama (neke žene se osjećaju bolje zbog visine koju im pružaju potpetice) ili u večernjim prilikama (zabavama, okupljanjima, restoranima ili na dejtu s vašim muškarcem). S visokom potpeticom svaka će kombinacija dobiti potrebnu dozu ženstvenosti.

Salonke mogu biti dekorirane, špicaste, četvrtaste, ‘lace-up’, a sve što vi morate odabrati jest model koji vam se najviše sviđa. Upravo zato smo zavirile u Nine West ponudu i donosimo vam najbolje komade u galeriji ispod:

Hoćete li odabrati par neutralne boje koja paše na sve poput krem ili losos rozog ili ćete se pak hrabro odlučiti za vibrantnu plavu i dominantnu crvenu, na vama je. Razveselite se novim parom visokih potpetica. Nemojte bježati od visina, u njima će vaša figura izgledati izduženije, a krajnji dojam bit će savršen.

Sve navedene modele možete kupiti u Nine West poslovnicama ili klikom na link ispod fotografija.