FOTO by PR

Ljepota

Od Zagreba do Skopja – dirljiva priča povodom Međunarodnog dana žena

PR 08. ožujka 2023.

Make up brandovi essence i CATRICE ovaj su poseban dan obilježIli inspirativnom inicijativom...

Trg bana Josipa Jelačića jutros je osvanuo u magičnim rozim balonima koji su pojedinačno na vrpcama imali zavezane make up proizvode.

Svi slučajni prolaznici mogli su uzeti balon i make up poklon uz lijepu tekstualnu poruku.

essence i CATRICE poznati su po tome da slave žene i promoviraju njihovu snagu kroz različite snažne poruke brandova kao što su : IT’S NOT MAGIC. IT’S MAKEUP, MAKE BEAUTY FUN, PINK&PROUD, LIKE A BOSS, LOVE QUALITY. LIVE JOY…

Sarajevo, Beograd i Skopje također su zasjali u #magicforwomensday kampanji.

U svim životnim nedaćama, borbama, zavrzlamama, usponima i padovima, 8. ožujak je dan kada će žene same sebe potapšati po ramenu i spoznati put koji su proputovale i koliko snova ispunile, dan kad će si oprostiti i poneku pogrešku i shvatiti koliko su danas mudrije, iskusnije, nježnije, hrabrije…

Baš zato su make up brendovi essence i CATRICE odlučili obradovati žene i sve koji slave žene upravo na Dan Žena te im donjeli pravu #magicforwomensday.

Jedno je sigurno; tamo gdje su žene, tamo je i čarolija.

essence i CATRICE brinu o našem planetu, a posebno o ljudima koji na njemu žive. Tako su i provodeći ovu aktivnost pratili strategiju održivosti te koristili biorazgradive balone koji ne zagađuju okoliš.