Od sada možete kupiti i igrati Stranger Things Monopoly

Engineer 17. srpnja 2019.

Ako se niste zasitili popularne serije ova igra zadovoljit će sve apetite

Ako je suditi prema prvih par dana prikazivanja, treća sezona serije Stranger Things srušila je sve rekorde gledanosti Netflixovih serija i filmova.

Čak i oni koji nikad nisu gledali seriju, bombardirani informacijama, sa znatiželjom su skinuli prvu sezonu, nakon nje drugu i sad će pogledati treću. Da skratimo, serija je užasno zanimljiva, napeta i ima onaj ovisnički “hoću još” efekt.

No, kada pogledamo treću sezonu nema dalje.

I tu u priču ulazi i Monopoly sa svojom novom igrom Stranger Things, kojoj je za cilj da vi budete glavne uloge serije i prolazite kroz scenarij koji ste proživljavali gledajuću seriju.

Paralelno s radnjom prve sezone cilj igre je pronaći nestalog prijatelja Will Byersa, a kroz igru će vas pratiti jeziv osjećaj koja je bio prisutan i na malim ekranima.

Igrači biraju svoju figuricu s kojom se kreću po ploči, a prilikom potrage za Willom očekuju vas brojne prepreke. Pretražujete grad, idete na razne lokacije unutar Hawkinsa i izbjegavate odlazak u “Upside Down” tzv. naopaki paralelni svijet u podzemlju. Naravno, tu je i čudovište koje vam otežava put, a vremena je sve manje.

Igra sadržava Walkie Talkie, svjetleće karte koje mijenjaju popularne “šansu” i “iznenađenje”, a kućice i hotele mijenjaju dvorci i mjesta za skrivanje.

Namijenjena je za dva do četiri igrača iznad 14 godina, a igru možete nabaviti na službenoj Monopoly stranici po cijeni od 25$.