Od sada možete iznajmiti i noćiti u popularnom “Spice bus” autobusu iz Spice worlda

Engineer 16. svibnja 2019.

Interijer autobusa uredili su najveći fanovi mega popularne grupe

“I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really, really, really wanna zig-a-zig-ah” svi ćemo otpjevati ovaj stih i rado se sjetiti popularnih pjevačica, ali samo oni najzagriženiji fanovi znati će što ova rečenica znači i predstavlja. Pokušajte prevesti pa se vidimo u idućem ulomku nakon neuspjeha.

Sigurno niste imali problema s prevođenjem prvog “wanna” i “really“, ali ste se spotaknuli kada ste došli do “zig-a-zig-ah” dijela.

Zig-a-zig-ah” je fraza 90-ih koje su isfurale Spajsice u svom hitu “”Wannabe“. Prodaja albuma bila je milijunska, ali većina dan danas ne zna “što je autor htio reći“. Nekoliko je prijevoda ove fraze, ali najbolje objašnjenje je “Uživati u životu“. Također, može značiti i “Nositi ogromnu količinu make up-a u kombinaciji s platformama i pjevati strofe koje nemaju smisla“.

Uglavnom sve se svodi na to da se trebamo opustiti, pustiti mozak na pašu, dići sve četiri u zrak i razmišljati baš o ničemu.

Ako i vi vodite sličan životni moto onda će vas vijest koju smo upravo saznali obradovati. Popularni “Spice Bus” iz filma “Spice World” predan je Airbnb-u i od sada ga možete iznajmiti i noćiti u njemu.

Da stvar bude još bolja interijer je uređen besprijekorno budući da su ga uređivali najveći fanovi popularnog benda. Da ne dužimo, pogledajte fotografije, steknite dojam, okupite najbolje prijateljice i pravac u avanturu života.

Spice Bus trenutno je smješten u Londonu, i može se iznajmiti preko Airbnb-a za noć po cijeni od 128,00$.

Zig-a-zig-ah!