Obuća

Od sada dostupne i Majushka ljetne šlapice!

Engineer 29. siječnja 2019.

Ove must have natikače dolaze u tri različite varijante...

Osim vokalnih sposobnosti, vrckasta plavuša dokazala je da je prava poduzetnica. Prošle je godine pokrenula vlastiti brend ‘Majushka’ koji se proslavio prodajom blještavih mikrofona koji zrače baš poput nje. Dodatno ga je ispromovirala i na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu, točnije na Fuliranju gdje je imala svjetlucavu kućicu koja jednostavno nije mogla proći nezapaženo.

View this post on Instagram

Get ready for MAJUSHKA 👸🏼 coming soon…

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja Šuput onaj je tip osobe, koja kad nešto zacrta, isto mora i ostvariti. Skidamo joj kapu jer uz silne obveze ipak uspijeva pronaći vremena za svog zaručnika, Nenada Tatarinova koji joj je velika podrška kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.

Nakon mikrofona, šilterica i rokovnika u svoj asortiman uvrstila je nešto novo – natikače iliti ljetne šlapice u tri različita izdanja. One dolaze u crnoj i bijeloj boji s natpisima ‘Selfish’, ‘Bad bitch’ i jednim romantičnim ‘Love More’.

Na njezinom Instagram profilu trenutno traje giveaway u kojem možete osvojiti jedan od tri modela, a ako mislite da nemate sreće u nagradnim natječajima, svakako zavirite na službenu stranicu brenda Majushka i već danas nabavite jedne za sebe po cijeni od 130 kuna.