FOTO by s.Oliver

Moda

Od plaže do posla! Deset ljetnih s.Oliver haljina za sve prilike!

Antonija Andabak 21. lipnja 2021.

Sasvim logičan izbor za prvi dan ljeta!

Složit ćete se kada kažemo da nismo previše okusili čari proljeća, već smo prijelazno vrijeme preskočili i doslovno uskočili u japanke, sandale i omiljene nam haljine!

Kao što rekosmo, sasvim logičan izbor za prvi dan ljeta prekrasne si haljine high street brenda s.Oliver!

Spomenuti brend po tko zna koji put dolazi kao spas kada vaše kriterije pri kupovini odjeće čine kvaliteta prije svega, udobnost i estetika! s.Oliver već je dokazao da drži visoke standarde pri lansiranju svake linije odjeće, a ovoga puta, našu su pozornost, a sigurni smo i vašu, privukle haljine iz nove, ljetne kolekcije!

Čim smo vidjeli novolansiranu ponudu, odmah smo zaključili da je riječ o komadima koje doslovno možete nositi u svakoj prilici, od laganih kaftan-haljina za odlazak na plažu ili šetnju sa psom, pa sve do prozračnih i udobnih haljina čije siluete zovu da ih nosite po neumoljivo visokom temperaturama!

Osobito nas se dojmio izbor haljina koje komotno možete nositi na posao ali i neformalnu svečanost gdje prilika ne zahtijeva dodatno “kićenje” poput tila, perlica, dodatnih volana i otvora. Classy i profinjeno, tako bismo definitivno opisali prozračne i ženstvene siluete ovih haljina.

Dotjerajte svoj look udobnim japankama, šeširom koji će vas ujedno zaštiti od sunca, a ako birate haljine za dnevne prilike, wedgesice ili udobne sandale s remenčićima bit ćete sigurni u svoj besprijekoran izgled!

Ovim haljinama dajemo čistu desetku, a vi ih checkirajte u galeriji, kao i u s.Oliver trgovinama, ili ih jednostavno naručite online na ovom linku!