FOTO by Zara

Moda

Od intimnih trenutaka do poslovnih sastanaka – kimono iz Zare stvoren za sve prigode!

Krešimir Šustić 17. prosinca 2020.

Japanski odjevni predmet koji možemo nositi s visokim čizmama kao haljinu ili uz omiljeni par traperica kao dodatak

Dobro znamo da je modni svijet bogat raznim stvarčicama koje zbog njihove sposobnosti transformiranja možemo nositi u različitim izdanjima, od onih kućnih pa sve do svečanih večernjih.

Jedan od takvih je i kimono koji u našim garderobama zauzima posebno mjesto jer ga s lakoćom možemo kombinirati uz nekoliko ključnih komada, ali i nositi zasebno.

Svjetski prepoznatljiv tradicionalni odjevni predmet iz Japana u prijevodu doslovno znači “odjevni predmet”, a najčešće se prepoznaje po širokim rukavima i pojasu.

Ogrtač koji donosi šarm, romantiku i dozu istočnjačke kulture u naše ormare, aktualan je iz sezone u sezonu te ga s guštom uvrštavamo u trendi lookove.

Brend Zara je u svojoj novoj kolekciji predstavio model koji je nosiv u svim godišnjim dobima.

Ljepotan u crnoj boji napravljen je od viskoze, a krasi ga vez oko struka i motiv ptice u letu koja uživa u laticama predivnog cvijeća.

Odličan je jer ga možemo nositi prilikom intimnih trenutaka uz izazovno donje rublje, ali i uz visoke čizme za poslovne pothvate ili večernje izlaske s frendicama.

Ako vas je oduševio i oborio s nogu baš poput nas, svoj primjerak možete nabaviti već danas u najbližoj poslovnici ili online kupovinom putem LINKA.