FOTO by Zara

Moda

Od dva svečana Zarina modela, ne možemo odlučiti koja je toaleta ljepša!

Krešimir Šustić 22. srpnja 2020.

Točkasta ili čipkasta varijanta crnog klasika?

Sama pomisao na toalete vodi nas na raskošne crvene tepihe po kojima koračaju hollywoodske zvijezde u svojim glamuroznim izdanjima, koja ostaju zapamćena u modnom svijetu.

U sličnim situacijama se znamo naći i mi sami jer odlazak na vjenčanje najbolje prijateljice ili na neku od svečanih manifestacija, od nas zahtijeva da provedemo sate u pripremama, samo kako bi na kraju zablistali.

Prva i najbitnija stvar koja kroji ostatak kombinacije je haljina, a nakon nje na red dolaze cipele, upečatljiva torbica i make-up kao šećer na kraju kojim upotpunimo cjelokupan stajling.

Izbor savršene toalete ovisi o mnogo čimbenika, od savršenog kroja, boje i duljine, pa sve do dodataka kojima je ukrašena, a prije svega da se prilikom nošenja osjećamo iznimno ugodno.

Jedna od vječnih klasika za takve prigode je crna haljina koja je sama po sebi elegantna, zavodljiva i ženstvena.

Brend Zara među svoje novitete je uvrstio dva modela uz koja će potraga za idealnim primjerkom biti olakšana, a mi ćemo se osjećati baš poput pravih filmskih diva u haute couture toaletama.

Jedna nam dolazi u čipkastoj varijanti, s plisiranim donjim dijelom i V izrezom, a druga u ravnom kroju s tankim naramenicama i apliciranim volanima na gornjem dijelu ispunjenim popularnim točkicama.

Sve što nam je uz njih potrebno su upečatljive sandale ili cipele, dobar make-up i torbica kao modni dodatak koji će zaokružiti ovaj outfit za pamćenje.