Zabava

Od danas do subote – Spritz Weekend u najslađoj kućici u gradu!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2023.

Ako želite malo opuštanja i zabave ovog vikenda, znamo gdje se uputiti...

Povratak s godišnjeg odmora i “back to office” rutina nikome nisu prisjeli, no sunčani dani pred nama sasvim su dovoljni da nam podignu raspoloženje i vrate osmijeh na lica.

Ako neko mjesto izgleda čarobno u svim godišnjim dobima, onda je to definnitivno A most unusual garden. Tijekom jesenskih dana još uvijek je otovrena njihova kućica na drvetu koja izgleda kao iz bajke. Nema ljepše slike od one kada je okružuje šareno lišće i cijeli krajolik zablista u bojama jeseni.

Iako je ova lokacija najviše poznata po zavidnom asortimanu gina, tu je još jedno piće koje se nalazi u njihovoj ponudi, a koje je idealno za ove ljetne dane koji lagano privodimo kraju. Riječ je o Aperol Spritzu, osvježavajućem piću za kojim su poludjele Hrvatsice. Danas od 12 sati počinje Spritz Weekend u Gardenu, stoga je idealno vrijeme da iza posla okupiš ekipu i začinite ovu večer ili nadolazeći vikend odličnom glazbom i ukusnim pićem.

Čekaju vas brojne vrste spritzeva po cijeni od 4,90 eura sve do subote u ponoć, a za dobru atmosferu sutra zadužen je DJ Kiletronik pa ćete svoje spritzeve pijuckati uz zvukove pop, r’n’b i talijanske glazbe!