FOTO by Sinsay

Moda

Od basic do glitter modela – Sinsay haljine za kućni doček već od 39,90 kn

Krešimir Šustić 29. prosinca 2020.

Odbrojavanje do najluđe noći u godini može započeti!

Još nas samo nekoliko dana dijeli do svečanog ispraćaja ove turbulentne 2020. i dočeka Nove godine za koju se nadamo da će biti modno bogata kao svoja prethodnica.

Iako nećemo biti u mogućnosti prisustvovati raznim glazbenim događajima na glavnim gradskim trgovima ili organiziranim klupskim partyjima, svejedno ćemo se potruditi da je dočekamo pozitivni.

Ulazak u novo desetljeće zaslužuje da ga dočekamo sa stilom, stoga je pravo vrijeme da odaberemo outfit uz koji ćemo se osjećati stylish i trendi, neovisno o tome što ćemo provesti večer kod kuće.

Kako bi vam olakšali potragu za savršenim novogodišnjim krpicama, prekopali smo ponude raznih high street brendova i izdvojili haljine koje dolaze s potpisom Sinsaya.

Najženstveniji odjevni predmet koji je neizostavan dio garderobe svake fashionistice, odlično će poslužiti za postizanje prave kućne elegancije koja će zamijeniti na jednu noć veličanstvene toalete.

Dolaze u šarenim bojama od kojih se ističu klasična crna i kraljica Silvestrova, crvena boja, ukrašene šljokicama, aplikacijama i raznim dodacima.

Jednostavne su za kombiniranje te ih jednako dobro možemo spojiti sa sandalama, gležnjačama i visokim čizmama, kao i s fluffy papučama za totalno ležeran look.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama koja sadrži petnaest veličanstvenih među kojima vjerujemo da možete pronaći onu koja će vam najbolje pristajati.