FOTO by CCC

Moda

Od 119 do 199 kuna! 5 modela CCC čizmica krasi puderasto roza boja!

Viktoria Šafranić 19. siječnja 2021.

Toliko su slatke da bismo najradije kupili svih 5 pari...

Gotovo da nema osobe koja ovih dana nije pohrlila u snježne krajeve. Bez obzira jeste li se uputili na Sljeme, u Gorski Kotar ili možda na Plitvička jezera, sigurni smo da ste proživjeli nezaboravne trenutke te iste ovjekovječili simpatičnim fotografijama.

Posebno roditelji s djecom, vjerojatno su se okušali u sanjkanju, grudanju, izgradnji snjegovića, anđela i ostalim aktivnostima koje donose snježne radosti.

179,00 kuna

Ako se tek spremate na jednu od must have zimskih destinacija, vjerojatno ste počeli razmišljati o adekvatnoj zimskoj opremi. Uz šal, rukavice i jaknu, posebnu pažnju bismo trebali posvetiti obući, jer svi znamo da hladnoća prvo kreće od nogu.

199,00 kuna

Ukoliko u snijegu ne planirate provesti sate, onda vam ne treba skafander, već je dovoljna deblja trenirka i zimske čizmice obložene krznom.

119,00 kuna

Kako bi bili u tonu sa snježnim bijelim pokrivačem, mi smo pronašli 5 modela čizmica u puderasto rozoj boji. Oni se nalaze na policama modne trgovine CCC i dolaze po sniženim cijenama, od 119 do 199 kuna.

199,00 kuna

Jeste li više za robusne modele s vezicama ili želite cozy čizmice nalik UGG primjercima, koje krasi neodoljiva satenska mašna – tu odluku prepuštamo vama.

139,00 kuna

Nakon što osigurati svoj par zimskih čizmica, ne zaboravite da je najvažnije zabavljati se dok ih nosite.

Ove ljupke pinky čizmice možete pronaći na linku.