FOTO by Amazon

Dekor

Očaravajuće šarene teglice za cvijeće predivan su vintage dodatak vašem vrtu!

Daria Lovrić 09. lipnja 2023.

3D elementi iz prirode u efektnim nijansama unose zaigranu notu u eksterijer!

U proteklih nekoliko tjedana više smo se puta ponadali da je došao trenutak s kojim kreće sunčan, topao i suh period u kojem ćemo vrijeme provoditi na otvorenom, točnije na našim terasama, balkonima i u vrtovima.

Šarene teglice za cvijeće
Šarene teglice za cvijeće

Ipak, većina je već nekoliko puta svoj vrtni namještaj vraćala u natkriveni prostor i unosila i iznosila omiljene biljke. Nadamo se da kišni period neće potrajati još dugo jer se bližimo polovici lipnja i sada je idealan trenutak da krenemo uživati u našem eksterijeru.

Teglica s cvjetićima – $23.99

Nema ljepšeg osjećaja od ispijanja omiljenog napitka na terasi i čitanja dobrog štiva ili trač partija s najboljom prijateljicom uz kapljicu vina. Kako bi vaš prostor izgledao poput bajke ukrasite ga biljkama koje će unijeti dozu svježine i kreirati posebnu atmosferu.

Preslatke teglice za cvijeće retro dizajna očarale su nas na prvi pogled!

Putem Amazona pronašli smo šarmantne teglice za biljke koje krase preslatki 3D motivi iz prirode. Malene gljive i razigrani cvjetići dolaze u upečatljivim i veselim bojama čiji je zadatak razveseliti vas na prvi pogled.

Teglica s gljivamaa – $23.99

Ove preslatke teglice prekrasan su vintage dodatak vašem vrtu ili stolu, polici i prozorskoj dasci, a savršeno će se uklopiti u svaki stil, posebice ako njegujete boho moderan štih. U ove jedinstvene teglice možete posaditi što god želite, od sukulenata, preko kaktusa, paprati, začinskog bilja ili negog drugog sobnog bilja.

Šarene primjerke možete naručiti putem Amazona, a osim što će uljepšati vaš boravak na otvorenom odličan su poklon voljenoj osobi.