FOTO by Target

Dekor

Očarale su nas posude za cvijeće u pastelnim bojama s motivima princeze Moane!

Antonija Andabak 13. srpnja 2021.

List, sunce i val morski je trio koji podiže i osvježava svaki prostor!

Dizajn interijera postala je grana kojom se osim profesionalnih dizajnera, vrlo vješto snalaze i oni koji nemaju profesionalnu naobrazbu. To je skupina onih ljudi koji imaju istančan okus za lijepo, usklađeno i povoljno.

Kada svemu tome dodamo trend koji je zahvatio svijet neovisno o godinama, a radi se o Disney princezama, već nekako imamo dobitnu kombinaciju kojoj je teško odoljeti, osobito kada je riječ o uređenju interijera!

Potonje je doseglo zanimljivu razinu interesa u modnom svijetu te u svijetu beauty accessoriesea, a ono što je ovih dana poputno oduševilo sve ljubiteljice estetski lijepih stvari jesu posude za cvijeće s motivom Disney princeze Moane koje će podignuti dojam svakog prostora!

Moana je ljubiteljica mora i putovanja, a detalji koji ukrašavaju ove bajkovite posude za biljke upravo su morski i potpuno odgovaraju ovom razdoblju! List, sunce i val dobitni je trio koji se nalaze na posudama u tri nijanse, pa se tako zlatni list nalazi na koraljnoj, sunce na krem, a val na mint podlozi posuda čije nijanse završavaju sedefastim efektom.

Zlatno postolje zaokružuje čitav dojam ove Disney priče pošto se bojom uskladio s motivima.

Posude za cvijeće zapravo su namijenjene sukulentima, no ako je vaša omiljena biljka bilo koja druga, svečano je smjestite u Disney svijet i pozicionirajte zajedno ili odvojeno na mjesto u vašem domu gdje će biljka rasti, a vaš interijer izgledati svježe, morski i naravno – veoma dražesno!

Ove posude možete naručiti na web shopu Target koji na žalost ne isporučuje direktno u Hrvatsku, no na ovom linku možete doznati kako na jednostavan način ipak doći u posjed ovih prekrasnih posuda za cvijeće inspiriranih Disney princezom Moanom!