FOTO by Netflix

Film

Obsession – u travnju na Netflix stiže nova limitirana serija

admin 30. ožujka 2023.

Pogledajte trailer za ovaj napeti erotski triler

Tek nakon što smo pogledali drugu, ujedno i posljednju, sezonu serije Sex/Life stiže nam još jedan naslov koji bi mogao zaintrigirati sve ljubitelje erotskih trilera. U travnju na Netflix stiže nova serija Obsession, a upravo je izašao i trailer.

Netflix erotski triler Obsession
Foto: Netflix

Limitirana četverodijelna serija prati uzbudljivu seksualnu aferu između Williama Farrowa, talentiranog kirurga, i Anne Barton, zaručnice njegova sina, koja se, prema službenom sinopsisu razvija u opasnu opsesiju s razornim posljedicama za cijelu obitelj.

Netflix erotski triler Obsession
Foto: Netflix

Glumačku postavu, osim Richarda Armitagea i Charliea Murphya čine i Indira Varma kao Williamova žena Ingrid Farrow, Rish Shah kao Annin zaručnik Jay Farrow, Pippa Bennett-Warner kao Annina najbolja prijateljica Peggy, Sonera Angel kao Sally Farrow, Anil Goutam kao Ingridin otac Edward i Marion Bailey kao Annina majka Elizabeth .

Netflix erotski triler Obsession
Foto: Netflix

Trailer prikazuje koketnu vezu između Anne i Williama koji se potajno zbližavaju, ali tu mislimo i na zbližavanje koje uključuje užadi, vrpce i ostale sado mazo pikanterije. Iako malo kasno, dočekali smo i trailer u kojem vlada soundtrack koji je oduševio sve gledatelje.

Iako radnja može zvučati poput standardnog ljubavnog trokuta, radnja filma Obsession temelji se na romanu Damage Josephine Hart iz 1991. godine.

Netflix erotski triler Obsession
Foto: Netflix

Nakon što je knjiga adaptirana u istoimeni film 1992. godine u kojem su glumili Jeremy Irons, Juliette Binoche, Miranda Richardson, Rupert Graves i Ian Bannen, Morgan Lloyd Malcolm adaptirao je roman i pretvorio ga u limitiranu seriju.

Serija Obsession postat će vaša nova opsesija od 13. travnja, kada kreće s emitiranjem na Netflixu.