FOTO by IMDb

Film

Obožavatelji Lupina gdje ste? Sutra gledamo 3. sezonu!

Daria Lovrić 04. listopada 2023.

„Gospodin“ lopov je u bijegu i planira svoju najveću pljačku dosad!

Uglađeni džentlmenski lopov Assane Diop sutra se napokon vraća na naše ekrane. Iako nije vikend, večer ćemo započeti pokriveni dekicom i velikom zdjelom grickalica jer na Netflix stižu nove epizode uzbudljive serije Lupin.

Lupin se na male ekrane vraća 5. listopada, a u trećoj sezoni nas očekuje mnoštvo uzbudljivih događaja. Naime, na kraju druge sezone, Assane je uspio razotkriti Hubertove zločine zbog kojih je priveden. Međutim, pitanje ostaje hoće li se ovaj negativac zadržati iza rešetaka s obzirom na sve svoje korumpirane veze.

Lupin treća sezona
Lupin treća sezona

Tada, najtraženiji čovjek u Francuskoj, Assane donosi tešku odluku – odlazi s radara kako bi zaštitio svog sina Raoula i bivšu partnericu Claire od opasnosti koje ga prate.

Lupin treća sezona 1

Ipak, suočava se s unutarnjom borbom dok gleda svoju obitelj koja pati zbog njega te se odlučuje vratiti u Pariz kako bi im ponudio neočekivanu opciju, napustiti Francusku i započeti novi život negdje drugdje. No, kako to obično biva, prošlost nas uvijek prati u stopu, a neočekivani povratak Assanea izokreće sve njegove planove.

U novoj sezoni ponovno ćemo imati prilike gledati sjajnog Omara Sya, a službeni trailer nove sezone pogledajte u nastavku. S nestrpljenjem iščekujemo nastavak ove uzbudljive priče!