FOTO by Lesnina

Dekor

Obožavate božure, ali vam je preskupo svaki tjedan kupovati svježe? Lesnina umjetni božuri izgledaju poput pravih!

Viktoria Mikulić 19. travnja 2023.

Ako i vi želite da vašim domom odišu božuri, nastavite čitati dalje…

Svaka pripadnica nježnijeg spola voli cvijeće, koliko god mi pričale da je pomalo ocrtano dobiti isto za određene prigode poput Valentinova ili rođendana, cvijeće je poklon s kojim ne možeš pogriješiti.

Da, možda mu nedostaje doza kreativnosti kao kod ručno rađenih poklona, no naš osmijeh kada u ruke primimo buket ipak neće izostati. Ponekad jednostavno ne želimo samo ruže, ali kada nam netko pokloni nešto originalno poput božura ili kala, sreći nema kraja.

Upravo ova dva cvijeta najčešći su odabranici za vjenčanja. Mladenke se nekako najviše poistovjećuju s nježnim i elegantnim kalama, kao i raskošnim božurima koji će izgledati magično u svakoj svadbenoj dvorani.

Božur – daleko najfotogeničniji cvijet!

Ako i vi kod kuće želite uvijek imati lijepi dekor, a svjesni ste da su cijene u cvjećarnama otišle predalek i ne možete baš svaki tjedan kupovati novo svježe cvijeće, dopustite da vas inspiriramo umjetnim božurima koji su upravo stigli u Lesninu, a koji nalikuju na prave.

Oni dolaze u ružičastoj i bijeloj boji te izgledaju zaista bogato. Možete ih pronaći u nekoliko različitih varijanti, a njihova cijena iznosi € 13,99. Ne samo da će upotpuniti naš interijer, već su zaista pravo osvježenje koje će svatko primijetiti. Ako se odlučite za jedan pušlek, stavite ih u vazu neutralne boje kako bi što više došli do izražaja.