FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Obožavate blagdane i pompone? Dopustite da vas šarmiramo crvenom i plavom dekicom!

Viktoria Mikulić 07. listopada 2022.

Koliko god imali božićnih dekica, nikada nam nije dovoljno…

Tek smo zakoračili u jesen, a mi već razmišljamo o Božiću. Nemojte nam zamjeriti jer mi uistinu volimo ovo raskošno razdoblje u kojem se nalazimo, ali nas jednako tako mame i božićne dekoracije koje su već sada preplavile poznate web shopove.

Neki su si dali truda pa uvrstili i dodatnu rubriku pod nazivom CHRISTMAS te tamo sortirali sve stvarčice za blagdane, od home dekora do odjevnih komada i dodataka.

Stigle najljepše božićne deke s pomponima

blagdanska deka next

Next je jedna od naših najdražih web adresa jer se unutar njihovog asortimana mogu pronaći stvarčice raznovrsnih proizvođača. Od povoljnijih do skupocjenih primjeraka, sigurni smo da bi svatko pronašao nešto za sebe. No vratimo se mi na božićni asortiman.

Pronašli smo zaista puno toga o čemu ćemo vas malo pomalo obavještavati, a za početak tu su dekice u blagdanskom ruhu s neodoljivim pomponima.

Crvena simbolizira čarobno vrijeme, ali nam je srcu prirasla i tamno plava dekica kojoj će malo tko moći odoljeti.

blagdanska deka next

Crvenu dekicu krase motivi sobova, dok je plava ispunjena obrisom Djeda Božićnjaka.

Već se zamišljamo u prosincu dok ljenčarimo jednog subotnjeg popodneva, dok nas pritom griju termo čarapice i ova mekana cozy dekica. Pomponi je čine još magičnijom, a isti će najviše doći do izražaja ako ih postavite kao prekrivač za krevet.

blagdanska deka next

Jedna od recenzija nakon kupnje bila je sljedeća: “Apsolutno volim ovo! Tako ugodno i udobno – jedva čekam ovu dekicu staviti u korištenje prilikom blagdanske sezone!”

blagdanska deka next

Vjerujemo da e vaši dojmovi biti jednako pozitivni ako se odlučite za kupnju ovih božićnih dekica. Crvena dolazi u dvije veličine i možete je pronaći na LINKU po cijeama između 241-289 kuna, dok vas plava očekuje OVDJE po cijeni od 241,00 kuna!