Obožavate Big Mac umak? Od sada ga možete naručiti zasebno!

Engineer 23. siječnja 2020.

Dobre vijesti dolaze za sve ljubitelje najpoznatijeg McDonald's burgera

Konačno!

Ako ste se i vi ponekad pitali kako je umak iz Big Maca tako ukusan, koji su mu sastojci i zašto se ne prodaje zasebno, vijest koja dolazi iz poznatog restorana brze hrane mogla bi vam staviti osmijeh na lice i leptiriće u želucu.

 

U nekim zemljama poput Kanade, Australije i Novog Zelanda posjetitelji McDonald’s restorana već uživaju u Big Mac umaku koji se prodaje zasebno, dolazi u pakiranju od 50ml i košta oko 5 kuna.

Koliko je ovaj umak cijenjen govori i podatak da je 2016. godine na jednoj dobrotvornoj aukciji bočica ovog umaka prodana za nevjerojatnih 65,000£.

Ovaj osebujan umak sastoji se od mješavine majoneze, kiselih krastavaca, senfa, octa, češnjaka u prahu, luka u prahu i paprike.

Informacija je da bi ovi umaci trebali biti dostupni u restoranima od 12. veljače u limitiranim brojevima i jednom kada se prodaju, nema ih više, vraćamo se na staro.

 

Za sve one koji će imati ideju o skupljanju i gomilanju zaliha loša vijest je ta da im je rok trajanja samo 7 dana.

Jedva čekamo isprobati kombinaciju nuggetsa i ovog božanstvenog Big Mac umaka. Nadamo se da i vi imate kombinaciju koju jedva čekate isprobati.