Odjeća

Obožavamo žute haljine!

Engineer 06. travnja 2017.

Možda je zbog La La Land efekta no bez obzira na razlog, žuta haljina je najbitniji komad odjeće o kojem se najviše priča u 2017.godini

Kao što ste mogli vidjeti na televiziji ili na velikom platnu u kinu (Emma Stone u La La Land, Emma Watson u Beauty and the Best), na Chloé reviji i na crvenom tepihu (Natalie Portman oduševila je sve u žutoj haljini na Golden Globes kao što je Naomie Harris na otvorenju Golden Globes nagrada.)

Žuta je boja koja se nalazi na prednjoj strani dresa Tour de France, nose je vođe tako da je lako uočljiva ostatku biciklista. Žuta je boja narcisa, highlightera i post-it papirića. U osnovi to je boja koja je stvorena da se vidi i da bude lako uočljiva.

Kako nositi žutu, a da ne izgledate kao zaštitar? Nijansa je ključ svega. Haljina Emme Stone je nijansa prema okeru i na kraju žute. Davne 2006. godine Vera Wang, dizajnirala je haljinu boje šafrana koju je Michelle Williams nosila na dodjeli Oscara i savršeno joj je pristajala uz ten. Sada, 11 godina kasnije, većina shvaća da je žuta haljina zaslužna za wow efekt kod mnogih.

Donosimo najtraženije modele:

Alex Perry Orla Dress, £1270, Farfetch

Dress with Frilled Sleeves, £29.99, Zara

Victoria Beckham Silk-Blend Dress, £1547, Farfetch

Button dress, £493, Sea NY at Farfetch

Rick Owens Silk-Blend Wrap Dress, £693, Mytheresa

 

Izvor teksta: glamour.magazine.co.uk