FOTO by Instagram @rocioosorno

Moda

Obožavamo resice! Ekstravagantna ružičasta haljina glavni je adut za vikend izlaske!

Daria Lovrić 15. svibnja 2023.

Efektan primjerak s Asosa odličan je izbor za lude noćne provode!

Proljetni period tek je uvertira u ono što nas čeka u narednim mjesecima. Sezonu smo otvorili ponekom krizmom i pričesti, nakon čega nam slijede vjenčanja i užareni ljetni partyji.

Veselimo se događajima koji su pred nama, međutim kako bi na svakom eventu izgledati maksimalno dotjerani, vrijeme je za shopping.

Naš ormar većinom je ispunjen basic odjevnim komadima koje nosimo svakodnevno, casual odjećom za odlaske na kavu i u trgovinu, te elegantnijim komadima za poslovne prigode.

Moramo priznati da je dio garderobe za vikend izlaske i svečane prigode poprilično siromašan, stoga smo krenuli u potragu za IT komadima.

Ekstravagantna haljina s resicama stvorena je za vikend izlaske!

Inspiraciju smo pronašli na profilu poznate svjetske fashioniste @rocioosorno koja svoje pratitelje svakodnevno oduševljava svojim modnim odabirom. Naime, prekrasna brineta nosi predivnu mini haljinu s resama koju smo pronašli na Asosu.

Instagram @rocioosorno
Instagram @rocioosorno

Riječ je o glamuroznoj mini haljini brenda Miss Selfridge u ružičastoj boji. Ovaj predivan primjerak ispunjen je resicama koje se presijavaju, ima visoki ovratnik i upečatljiv dizajn sa stražnje strane koji će vaša leđa staviti u prvi plan.

Asos haljina s resicama 1
Asos haljina s resicama

Povratak resica, baš kao i perja, vraća raskoš davnih 20-ih na modnu scenu i unosi dozu glamura u večernji look. Ovu spojite s decentnim nakitom i sandalicama s tankim remenčićima, a svoju frizuru skupite u punđu ili visoki rep i tako još više naglasite leđa.

Asos haljina s resicama 2

Želite li na idućem eventu plijeniti pažnju svom glamuroznim izgledom, ružičastu krasoticu naručite ASOS web trgovine, po cijeni od 166,99 €.