Moda

Obožavamo haljine na tratinčice! Ovo je naš top 11 haljina raznih brendova!

Antonija Andabak 19. travnja 2020.

Preslatke male tratinčice na haljinama pun su pogodak proljetno/ljetnog looka!

Ah…te haljinice! Bez ikakve dvojbe, haljine su jedne od najboljih odjevnih predmeta koje netko može posjedovati u svom ormaru, što više-to bolje!

Trebate brzo i jednostavno rješenje za odlazak po namirnice? Birajte midi haljinu, a kad temperature dosegnu svoj vrhunac-tu su kratke haljinice uz koje ćete se nesmetano kretati, a ujedno, izgledat ćete doista slatko i istodobno sexy.

Osim odabira željene dužine, tu je floral uzorak koji je ovoga puta našao fokus u tratinčicama. Ovo dražesno cvijeće ukrašava livade Lijepe Naše i vrtove mnogih ljubiteljica cvijeća, a zašto ne bi ovoga puta ukrasile haljine?

Tako divno pristaju na crnoj ili bijeloj podlozi, a iako varijacije postoje i s drugim bojama poput crvene i zelene, ipak se cvjetovi tratinčica najbolje ističu na black&white varijanti.

Za oko su nam zapele haljinice raznih high street brendova koje nude mnogobrojne opcije i to od mini haljinica s puf rukavima, do maxi dužine s tankom trakom za isticanje struka ili širokih naramenica koje djeluju vrlo romantično.

U svom izboru haljina na tratinčice prednjači brend Dorothy Perkins, koji je doista impresivan. Zara i Boohoo nude kraće varijante sa zanimljivim dizajnom poput otvorenih leđa u kojem ćete se definitivno istaknuti.

Tratinčice ovog proljeća i ljeta zasigurno ne prolaze nezamijećeno, uvjerite se u to pogledom na našu galeriju daisy haljina!