FOTO by Loewe

Bizar

Obožavamo cvjetne motive, međutim ove sandalice izgledaju bolje kao proljetni home dekor nego kao obuća!

Daria Lovrić 24. ožujka 2023.

Popularna monstera biljka krasi papreno skupe sandalice!

Službeno smo zakoračili u proljetni period i vjerujemo da ste u potrazi za efektnim odjevnim komadima, obućom i modnim dodacima koji će začiniti vaš proljetni outfit. Cvijeće spada u najpopularnije proljetne motive i glavni je akter novih kolekcija poznatih brendova.

Sandale s monstera listom
Sandale s monstera listom

Ako ste u potrazi za floralnim novitetima, onda obavezno škicnite eyecatching sandalice brenda Loewe.

Upečatljive baš poput prvih vjesnika proljeća, ove će sandalice izazvati veliku polemiku. Naime, riječ je o elegantnim crnim sandalama s tankim remenčićem koji se kopča oko gležnja. Ipak, Loewe svoje kupce naprosto obožava šokirati novitetima koje će isfurati eventualno odvažne fashionistice s ciljem da izazovu reakciju publike.

Sandale s asimetričnom petom u jarkoj žutoj krasi list monstera s ljupkim crvenim cvijetom anturija.

Iako monstera list volimo vidjeti u šarenim teglicama dok krasi naš interijer, oslikanog na našim šalicama i u obliku jastučića, na sandalama smo sigurni da ga ne želimo.

Ako ipak slučajno spadate u onu skupinu odvažnih trendseterica i vjerujete da ove krasotice možete uklopiti u svoj outfit, za njih ćete morati odvojiti poprilično veliku svotu novaca.

Njihova cijena je vrtoglavih 1.300€, a ovaj zanimljiv par, koji je upotpunio našu bizar rubriku, možete naručiti putem Loewe web trgovine.