FOTO by River Island

Moda

Obostrane jakne su se vratile i izgledaju bolje nego ikada!

Krešimir Šustić 22. listopada 2020.

Modeli u 3 neodoljive boje kojima ćemo osvajati gradske ulice ove zime

Dolaskom hladnijeg vremena odjevne predmete iz naših garderoba prilagođavamo nižim temperaturama, no pritom moramo dobro pripaziti da izgledamo besprijekorno.

Iako se u većini slučajeva “zabundamo” komadima koji griju naša tijela, to ne znači da bi trebali zaboraviti na modu koja se u današnje doba prilagodila svim vremenskim uvjetima.

£85

Jesensko/zimska sezona svake godine vraća među trendove modele odjeće i obuće u kojima se na svakom koraku osjećamo udobno, pogotovo kada se radi o mekim pletenim stvarčicama.

Među favoritima koje svatko ima u ormaru su definitivno komadi napravljeni od mekih materijala, ali i sofisticirani kaputi i milijun primjeraka zanimljivih jakni.

£85

Jedne od popularnijih koje su vladale fotkama na društvenim mrežama i modnim kombinacijama fashionistica su bile obostrane, napravljene od krznenog materijala iznutra i kožnog materijala izvana.

Web shop River Island u svoju je ponudu ubacio ljepotice koje nam dolaze u klasičnoj crnoj boji, neutralnoj sivoj i zavodljivoj burgundi nijansi.

£85

Osim toplog krznenog i neprobojnog kožnog materijala, krase ih razni dodaci poput remena i džepova koji im daju dodatnu upečatljivu notu.

£85

Nosit ćemo ih sa stilom u casual kombinacijama uz obične traperice, combat gležnjače i kožne hlače, ali ih možemo spojiti i u malo elegantnijim lookovima sa suknjama, haljinama i visokim čizmama.