FOTO by PR

Promo

Obogatite svoju rutinu njege kože i na putovanju uz pomoć Foreo Bear TM 2 go skin-tech uređaja

PR 09. srpnja 2024.

Otkrijte savršenu anti-age rutinu njege kože s FOREO BEAR TM 2 go i putujte bez brige!

Ljetna sezona je pred vratima, što znači da se već pripremamo za putovanja koja će utjecati na naše planove i rutinu. Ponekad je na putovanjima teško pratiti rutinu njege kože, ali FOREO, gigant u medicinskoj tehnologiji za njegu kože, donosi odlično rješenje za taj problem. Sada možete uživati u savršenoj i zategnutoj koži i na putovanjima uz FOREO BEAR TM 2 go.

Otkrijte savršenu anti-age rutinu njege kože s FOREO BEAR TM 2 go i putujte bez brige!

Hidratacija je tajna blistave i zdrave kože koja se isušuje zbog smanjene vlažnosti. Važno je temeljito očistiti lice – LUNA TM 4 go u kombinaciji s nježnim čistačem FOREO Micro-foam TM cleanser 2.0 automatski će pomoći očistiti kožu i pripremiti je za mikrostrujni tretman. Ovaj čistač će ukloniti nečistoće i hidratizirati kožu zahvaljujući obnoviteljskoj kombinaciji aminokiselina i vitamina E.

Sljedeći i najvažniji korak ove anti-age rutine njege na putu je FOREO BEAR 2 go mikrostrujni tretman. Tijekom tretmana BEAR TM 2 go koriste se tehnologija mikrostruje i FOREO-ove T-Sonic TM pulsacije koje nježno i učinkovito toniraju i učvršćuju kožu.

Mikrostruje su dizajnirane da oponašaju prirodne tjelesne struje, što pomaže toniranju i učvršćivanju mišića lica, dok T-Sonic TM masaža poboljšava limfnu drenažu, smanjuje zadržavanje tekućine i uklanja toksine, čime se smanjuje natečenost. Potiče mikrocirkulaciju i zateže kožu dostavljajući kisik i esencijalne hranjive tvari stanicama, ubrzavajući proces obnove kože, smanjujući pigmentaciju i povećavajući sjaj. Klinički je dokazano da uređaj pokazuje prve rezultate te poboljšava duboke bore i fine linije u tjedan dana.

BEAR TM 2 go je dostupan u izuzetno kompaktnoj formi, što ga čini savršenim za svaku putnu torbu. Za razliku od invazivnijih postupaka nakon kojih se treba izbjegavati sunce, uz BEAR TM 2 go možete i dalje uživati u ljetnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Idealan je za one koji žele neometano održavati svoju rutinu njege kože, bez obzira gdje se nalazili.

Za sigurniju upotrebu i prekrasne rezultate, BEAR TM 2 go treba koristiti s FOREO SUPERCHARGED TM Serum 2.0. Ovaj serum je posebno formuliran s provodnim sastojcima poput glicerina i elektrolita, koji omogućuju siguran prijenos mikrostruje s uređaja na kožu za optimalne rezultate. Njegova lagana formula sastoji se od 91% sastojaka prirodnog porijekla, bez neugodnih dodataka i potpuno je veganska. FOREO-ova gelasta tekstura omogućava da je koža dovoljno podmazana za 2-minutnu terapiju mikrostrujom. Dokazano značajno povećava proizvodnju kolagena tipa 1, pomaže pri učvršćivanju kože i smanjuje izgled finih linija. Također je klinički dokazano da povećava razinu vlage u koži za 55% četiri sata nakon nanošenja. Ova visoko hidratantna formula s vremenom nastavlja povećavati hidrataciju kože, čineći je mekšom i punijom nego prije.

Za savršen završetak ove rutine možete koristiti SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer ili SUPERCHARGED™ Ultra-Hydrating Sleeping Mask za dubinsku njegu kože tijekom vaše beauty rutine.

BEAR TM 2 go i skincare dostupni su na foreo.com te kod službenih partnera: Douglas.hr, Roxbeauty.hr, Tehno-mag.hr, Martimex.hr, Beautypharmacy.hr, Fabuspot.hr