FOTO by Panasonic

Men

Oblikujte i stilizirajte kosu i bradu na kreativan način

admin 23. prosinca 2021.

Panasonicov novi šišač ER-GC71 omogućuje vam postizanje željenog izgleda u svega nekoliko poteza

Prilikom stvaranja novog šišača za kosu ER-GC71, Panasonic je crpio inspiraciju iz svog dugogodišnjeg iskustva izrade profesionalnih šišača za frizerske salone.

Malen i lagan, a opet moćan, ER-GC71 ergonomski je oblikovan i lako se drži u ruci, a omogućuje vam da postignete željeni izgled u svega nekoliko poteza.

Njegove oštrice od nehrđajućeg čelika u obliku obrnutog konusa, postavljene pod kutem od 45° omogućuju iznimno precizno rezanje, čvrsto hvatajući dlake koje se često i ne mogu odrezati. 

Uređaj omogućuje postizanje oštrih, preciznih linija na rubu kose, čeljusti, vratu i drugim područjima. Tajna te velike preciznosti nalazi se u uskoj praznini između pokretnih i fiksnih oštrica.

Kosa ili brada dobivaju izgled baš kakav želite.

Ako promijenite nastavke i postavke na ovom uređaju, promijenit ćete i svoj stil! Odaberite uredan i profinjen ili muževan i ležeran izgled savršene duljine pomoću prilagodljivog brojčanika.

Uređaj dolazi s dva nastavka, s ukupno 38 postavki duljine – od 1 do 20 milimetara, u koracima po 0,5 mm. Ako želite sasvim kratko podrezati bradu ili kosu, uklonite nastavak i uređaj će skratiti dlake na samo 0,5 milimetara.

Uređaj je vodootporan što vam omogućuje da glavu rezača i nastavke perete pod mlazom vode, olakšavajući čišćenje i održavanje. Možete ga koristiti s kabelom ili – kada ga napunite – bez njega, za jednostavnu upotrebu pod tušem ili čak u pokretu.

Panasonic šišač ER-GC71 savršeni je dar blagdanske sezone za vas ili za nekog drugog.