FOTO by IMDb

Film

Objavljen prvi trailer za film Pinocchio

admin 31. svibnja 2022.

S Tom Hanksom u glavnoj ulozi dolazi filmski klasik za sve generacije

Svi znamo za radnju knjige, filma i svih ostalih izvedenica popularnog Pinocchija – klasika objavljenog davne 1940. godine.

U fokusu radnje je lutka Pinocchio koja je, nakon što je njegov tvorac ugledao zvijezdu i poželio da postane pravi dječak, iznenada oživjela.

Foto: IMDb

Želju mu udovoljava Plava vila koja objašnjava da može postati pravi dječak samo ako se pokaže izuzetno hrabar, iskren i nesebičan.

U svojoj potrazi da postane pravi dječak, Pinocchio završava u raznim nevoljama te upoznaje razne likove kao što je “Honest John the Fox” koji ga pokušava odvesti na krivi put.

Foto: IMDb

Cynthia Erivo trebala bi glumiti Plavu vilu, a Luke Evans, koji je glumio u Ljepotici i zvijeri, glumit će Kočijaša. Glumačka postava također uključuje Benjamina Evana Ainswortha kao Pinocchija, Josepha-Gordona-Levitta kao Jimmyja Cricketa, Keegan-Michaela Keya kao “Honest” Johna Worthingtona Foulfellowa i Lorraine Bracco kao Sofiu the Galell.

Zvijezda i prvo ime filma sigurno je Tom Hanks u ulozi Geppetta.

Foto: IMDb

Sama priča temelji se na talijanskom romanu Carla Collodija iz 1883. – “The Adventures of Pinocchio.”

Pinocchio će se pridružiti nizu Disneyjevih adaptacija kojima smo svjedočili u posljednjih nekoliko godina, uključujući Kralja lavova, Dumba i Damu i Skitnicu.

Nova adaptacija bit će objavljena na Disney+ u rujnu ove godine.