Obitelj kao najveća potpora najboljem svjetskom nogometašu

Tina Turuk 04. prosinca 2018.

Luka Modrić na krovu svijeta!

Zlatna lopta odnosno (za nas žene koje se možda ne kužimo toliko u najpopularniji sport na svijetu) godišnja nogometna nagrada koja se dodjeljuje igraču za kojeg se smatra da se pokazao najboljim u toj godini je i službeno u rukama našeg najboljeg veznjaka, igrača madridskog Reala i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije – Luke Modrića!

Luki je ova godina kao iz bajke – osvajanje srebra s reprezentacijom u Rusiji, priznanje za najboljeg igrača SP-a, FiFA-e i kruna svega i šećer na kraju… Zlatna lopta!

A vjerujemo da bi sve to bilo puno teže ostvarivo bez njegove najveće podrške, prelijepe supruge Vanje koja je jučer zablistala u dugoj svečanoj haljini s ležerno podignutom kosom i decentnim naušnicama i bez njegovo troje preslatke dječice – Ivana, Eme i Sofije koji su također bili prave modne zvjezdice.

https://www.instagram.com/p/Bq9ZmRVFnqN/

https://www.instagram.com/p/Bq8dd6tFf2Z/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=lisy7989gre6

Luku su na dodjeli pratili i ponosni roditelji, a hrvatski reprezentativci su mu uputili čestitke putem društvenih mreža.

https://www.instagram.com/p/Bq88KExB24l/

Ono što još definitivno valja izdvojiti jest činjenica da je naš ponos, Luka Modrić, prekinuo desetogodišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija koji se nisu pojavili na dodjeli. Luka, od srca čestitamo!