FOTO by Instagram @dejanlovren06

Poznati

Obitelj bivšeg Vatrenog ima poseban razlog za slavlje!

Una Lora Banjac 21. lipnja 2024.

Sreća u obitelji Lovren

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i njegova supruga Anita danas imaju poseban obiteljski razlog za slavlje. Naime, njihov sin Josip danas slavi svoj 9. rođendan!

Ponosni je tata Dejan na svom Instagram profilu objavio galeriju fotografija uz opis „Sretan rođendan sine moj. Volim te“ uz dva emojia crvenih srca.

U emotivnoj objavi stavljen je video i fotografija malenog Josipa koji nudi vodu preslatkim jelenima uz još dvije fotografije – prva je na stadionu te na njoj maleni Josip ponosno nosi tatin nogometni dres, a druga fotografija je snimljena na aerodromu te maleni Josip na njoj nosi Bayern München dres njemačkog nogometaša Thomasa Müllera.

Pratitelji su se pridružili čestitkama:

„Mali Dejan….živ i zdrav bio!!!“

„Sretan rođendan malom anđelu, da ga vječno sreća, ljubav, zdravlje, radost i Božji blagoslov kroz život prate“

„Sretan rođendan jojo“

„Oooj divan, predivan, sretan rođendan divnom Josipu želim. Neka mu život bude jedna divna fantažija“

Podsjetimo, Dejan Lovren je u braku sa samozatajnom Anitom Lovren u koju se zaljubio još sa 16 godina. Supružnici su se jedno drugome zakleli na vječnu ljubav kod matičara u srpnju 2012. godine, kada je ona bila u sedmom mjesecu trudnoće s njihovom kćeri. Tri godine nakon rođenja kćerkice Elene na svijet je stigao i njen mlađi brat Josip.

Mi se pridružujemo čestitkama te malenom Josipu želimo najsretniji rođendan! Puno sreće, zdravlja, igre, radosti, ljubavi i more životnih uspjeha!