FOTO by PR

Promo

Nuxe Sun linija pruža učinkovitu zaštitu za bezbrižno uživanje u suncu!

PR 02. srpnja 2021.

Svaki od Nuxe Sun proizvoda za zaštitu kože od sunca sadrži pažljivo odabrane filtere koji štite kožu od UVA i UVB zraka

Potpuna zaštita uz božanstveno senzualan doživljaj. Laboratorij Nuxe stvorio je liniju vrhunskih proizvoda za zaštitu kože od sunca koja pruža učinkovitu zaštitu za bezbrižno uživanje u suncu te opojne mirise ljeta za savršen užitak.

NUXE Sun linija predstavlja stručnu njegu za sunčanje, uz obilje glamura kako bi zaštita od sunca, povrh svega bila – bezbrižan ritual pun užitka. NUXE SUN proizvodi za zaštitu od sunca kombiniraju 4 filtera pažljivo odabranih zbog svoje učinkovitosti i izvrsne podnošljivosti svih tipova kože.

SPF/UVA omjer ispunjava sve regulatorne zahtjeve. Osim toga, proizvodi sadrže i staničnu anti-age zaštitu koja je zasnovana na moćna tri biljna ekstrakta (ekstrakti riže i ružmarina te biljni prethodnik DNA) koji pružaju učinkovitu zaštitu od prijevremenog fotostarenja.

Kvalitetne teksture očaravajućeg mirisa jamče glamuroznu preplanulost te osjećaj njegovane i meke kože. Ulje Nuxe ulja za sunčanje toliko je prepoznatljiv da mnogima asocira upravo na ljeto.

Formule Nuxe Sun* proizvoda sadrže prirodni aktivator preplanulosti: puder sjemenki rogača. Sjeme ove sredozemne biljke potiče preplanulost već od prvog izlaganja suncu, kako bi postigli prirodnu brončanu put.

Njihove senzualne teksture tope se u dodiru s kožom, otkrivajući prekrasan ljetni miris slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije koji vas vodi na senzualno putovanje i priziva sjećanja s ljetnih odmora.

Svaki od Nuxe Sun proizvoda za zaštitu kože od sunca sadrži pažljivo odabrane filtere koji štite kožu od UVA i UVB* zraka te duo vodenih i sunčanih cvjetova koji hidratiziraju kožu i umiruju je.

Zahvaljujući moćnom prirodnom antioksidansu u kombinaciji s biljnim prethodnikom DNA, pruža i anti-age zaštitu.

Testa proveden pod dermatološkom kontrolom na 22 volontera pokazao je zadovoljstvo nakon 28 dana korištenja Ulja za zaštitu kože od sunca, za lice i tijelo, SPF 10 i SPF 30:

• Ten je blistav: 92 %
• Preplanulost je trajna: 95 %
• Preplanulost je blistava: 100 %

Proizvodi su nekomodogeni te ne sadrže alkohol i parabene. Uz to, zahvaljujući puderu iz sjemenki rogača, pružaju savršenu, dugotrajnu i glamuroznu preplanulost.

Ovog ljeta, Nuxe ima posebnu akciju uz kupnju SUN proizvoda u ljekarnama: uz kupnju bilo koja 2 Nuxe SUN proizvoda ili paketa s gratis pakiranjem u ljekarni, dobivate Hipanema torbu za plažu u boji po izboru!

Žuta, tirkizna ili roza? Odaberi svoju boju i Nuxe faktor za nezaboravno ljeto! Akcija traje od 1.7.2021. do isteka zaliha torbi.

Blistav ten i torba za plažu sve su što vam treba ovog ljeta!