FOTO by PR

Promo

Nuxe noviteti predstavljaju namirisniji cvjetni vatromet!

PR 14. lipnja 2021.

Buket magnolija, bijeli mošus, cvjetovi naranče, limun, grejp, bergamot - razmazite se nezaboravnim mirisima...

Miris je moćan pokretač raznih reakcija u našem mozgu; određene mirisne note mogu prizvati davno zaboravljena sjećanja, dok drugi mogu rezultirati poticanjem raznolikih osjećaja u nama.

Kažu da se dobro odabranim mirisom može potaknuti pamćenje, glad, pa čak i utjecati na ponašanje kupaca unutar prodajnog mjesta. Svi se slažu u jednom: miris je iznimno važan pečat i memorira se duboko u sjećanju ljudi.

Zato je bitno da obratimo pozornost na to kakav mi dojam ostavljamo izborom svojih parfema?

Svi želimo ostaviti čim bolji dojam i osjećati se prihvaćeno, a pravi miris može nam pomoći u tome!

Kako? Nanošenjem decentnih cvjetnih nota izrađenih od prirodnih esencijalnih ulja koji potiču dobro raspoloženje, razveseliti ćemo, ne samo sebe, nego i sve druge u svojoj okolini!

Novitet iz Nuxe laboratorija ovog proljeća očarati će vas svojim cvjetnim parom: Prodigieux® Floral parfemskom vodicom & Mirisnim gelom za tuširanje Floral. Njegove glavne citrusne note čine grejp, pomiješan s limunom i kalabrijskim bergamotom.

Njegovo mirisno srce počiva na cvjetnom buketu magnolije i cvjetova naranče stvarajući istinski cvjetni vatromet. Bazne note parfema čini bijeli mošus, stvarajući dubinu i sklad na koži.

Osnovan prije 30 godina od strane francuske poduzetnice Aliza Jabès, NUXE je vrlo uspješan u prirodnoj kozmetici. Formuliran i proizveden u Francuskoj, doprinoseći očuvanju prirode, NUXE proizvodi za njegu kože i mirisi ispunjavaju farmaceutske standarde, a istovremeno osluškuju i
ispunjavaju želje žena.

Mali svakodnevni užitci, njihove zavisne teksture i mirisi izazivaju pravi emocionalni odgovor. NUXE iskustvo možete otkriti i u NUXE SPA centrima: preko 60 izuzetnih lokacija u Francuskoj i širom svijeta, potičući ponovno povezivanje tijela i uma.

NOVITETI PROLJEĆE 2021.

HAPPY IN PINK – Cvjetanje ljubavne afere

Prodigieux® Floral le parfum čarobna parfemska vodica

Zarazan miris Huile Prodigieuse® Florale pretočen je u parfemsku vodicu, čiji vas vragolast miris mami na maštanje na predivnom ružičastom oblaku prepunog optimizma, ostavljajući sve brige iza sebe!

Radosne note ove mirisne kompozicije čine magnolija i grejp, dok mošus daje snagu osjetilima i podiže vam raspoloženje. Od pastelno roze, do slatko ružičaste, postepeno pojačavanje nijansi na bočici povećavaju svoj intenzitet poput zadovoljstva koje postaje sve veće i ispunjava nam život radošću.

„U novu mirisnu kompoziciju uključen je nježan miris Huile Prodigieuse® Florale, s još više osvježavajućim tonovima. Njegove glavne citrusne note čine grejp, pomiješan s limunom i kalabrijskim bergamotom.

Njegovo mirisno srce počiva na cvjetnom buketu magnolije i cvjetova naranče stvarajući istinski cvjetni vatromet. Bazne note parfema čini bijeli mošus, stvarajući dubinu i sklad na koži“, objasnila je Irène Farmachidi, parfumer u Technicoflor.

Kaskada sreće

Prodigieux® Floral Mirisni gel za tuširanje

Jutarnje tuširanje trenutačno se pretvara u “pink” doživljaj, započinjujući dan ispunjen srećom. Obožavamo njegovu bogatu teksturu i finu pjenu koja tijelo prekriva neodoljivom aromom.

Njegovo biljno porijeklo baze za čišćenje krije se u kokosu i pšenici, stapajući se zajedno s uljem slatkog badema i biljnim glicerinom za nježno čišćenje kože, ostavljajući ju mekom i mirisnom.

Cijena Prodigieux® Floral le parfum parfemske vodice je 361,00 kn, a cijena Prodigieux® Floral Mirisnog gela za tuširanje je 79,80 kn.