FOTO by Instagram @salumeriatonyalabrese / @globalfoodnews

Dom

Nutella muffin omiljen je desert u svako doba dana!

Daria Lovrić 09. studenoga 2023.

Može li bolje od kombinacije mekog tijesta i bogatog namaza od lješnjaka?

Nutella je popularni namaz od lješnjaka koji je prvotno stvoren u Italiji 1964. godine. Napravljena je od mješavine čokolade, lješnjaka, šećera i palminog ulja, što stvara kremastu i ukusnu smjesu.

Nutella se često koristi kao namaz za kruh, palačinke, tost ili kao sastojak u raznim desertima, čineći je omiljenim slatkim proizvodom diljem svijeta.

Nedavno smo vam predstavili kroasane s Nutellom, novi proizvod iz Ferrera, a sada je vrijeme za novu poslasticu.

Pahuljasti Nutella muffin napravljen je od najfinijih sastojaka i donosi rapsodiju okusa na naša nepca. Radi se o ukusnom spoju mekanog tijesta i bogatog okusa Nutelle.

Nutella Muffin pažljivo se peče, zatim puni namazom br. 1 u Velikoj Britaniji, Nutellom i zamrzava, kako bi se sačuvao dok ne stigne do prodavača ili kafića. Možete ga ostaviti na sobnoj temperaturi dva sata i poslužiti ili podgrijati u mikrovalnoj i uživati u ovom sočnom desertu.

Nutella muffini imaju sočnu teksturu i obilno Nutella punjenje. Ovaj ukusan proizvod obožavaju ljubitelji Nutelle, a i oni koji nisu, nakon što ga kušaju će postati.

Nutella muffini nude jedinstveno iskustvo uživanja u omiljenom namazu na sasvim novi način. Mi ga volimo uz jutarnju kavu kao ukusni slatki doručak, ali i kao međuobrok.

U Luksemburg je stiglo pakiranje od 4 muffina, a s obzirom na to da smo u Hrvatskoj uspjeli pronaći ovaj slatki desert samo pojedinačno, nadamo se da će uskoro ugledati svjetlo dana i na našim policama.