Iće & piće

Nutella mini božićno pakiranje od 7,99 kuna razveselit će najveće slatkoljupce!

Viktoria Šafranić 02. studenoga 2020.

Preslatke ambalaže dostupne su na policama trgovačkog lanca Konzum!

Nutella i Lino Lada dva su namaza koja se vječno bore za titulu prvaka u svijetu slastica. Ni sami ne možemo odučiti koja nam je okusom privlačnija.

Dok je Nutella najzastupljeniji namaz na svijetu, Lino Lada je naš hrvatski proizvod na koji smo izrazito ponosni.

I dok mnogi smatraju da talijanska tvrtka Ferrero proizvodi najukusnije slatkiše, Podravka također unutar svog portfolia donosi prave dragulje i postaje im opasni konkurent. Uz prepoznatljivi duo u crno-bijelom ruhu, mliječna bijela Lino Lada i ona s kokosom nadmašile su sva očekivanja.

Oba namaza mogu se konzumirati na kruhu, za punjenje palačinki, sa sladoledom, za spremanje vrhunskih kolača i torti ili kao samostalne slastice – ‘na žlicu’.

I dok smo još donedavno vodili bitku koji nam je namaz favorit, odluka je pala na Nutellu zbog inovativnosti u ambalaži.

Ima li išta slađe od najdražeg namaza u minijaturnom izdanju? Nutella je već nekoliko godina dostupna u mini izdanju i to najviše u predblagdansko razdoblje, pa je tako i ove sezone zablistala na policama Konzuma u novom božićnom pakiranju.

Ne znamo jeste li se odrekli slatkog ili naprosto pokušavate smanjiti troškove u kućanstvu, no dok hodate prema blagajni, zabljesnut će vas crveno bijelo ruho ovog božanstvenog namaza i moramo vam reći – nećete im moći odoljeti.

U ambalaži od 30 g i s cijenom od 7,99 kuna, sigurni smo da ćete ugrabiti barem jednu, ako se za sebe onda za najvećeg fana Nutelle u vašoj blizini.