FOTO by Nutella

Moda

Nutella je izbacila svoj prvi božićni džemper koji je sladak poput čokolade

Krešimir Šustić 20. studenoga 2020.

Odlična vijest je da poklanja 200 komada! Krenimo u utrku

Omiljene trgovine krenule su uvrštavati popularne božićne džempere u svoje blagdanske ponude kako bi i ove godine zablistali na raznim okupljanjima i obiteljskom ručku.

Razni šarmantni motivi su zauzeli svoja mjesta na ovim must-have komadima, te ih samim time čine totalno upečatljivim i poželjnim u svakoj garderobi.

No vjerujemo kako će primjerak koji smo pronašli posebno oduševiti zaljubljenike u slatko i učiniti im ovogodišnje adventsko doba posebnim.

Brend Nutella ove godine je odlučio pridonijeti svečanom veselju lansirajući svoj prvi ikad božićni džemper koji izgleda uistinu veličanstveno.

Udobnost koju pruža ovaj pleteni odjevni predmet idealan je za svakog obožavatelja božanstvenog namaza od lješnjaka.

Dolazi u prigodnoj blagdanskoj crvenoj boji, s motivima srca i ono najvažnije s Nutellinim staklenkama i naravno logotipom svjetski popularne robne marke.

Dobra je vijest da možete osvojiti jedan od 200 komada koji se poklanjaju, a sve što trebate je prijaviti se na natječaj na LINKU i odgovoriti na nekoliko pitanja.

75,90 kn

Uz ovu neodoljivu vestu za super blagdanske fotke koje će osvojiti Instagram, preporučujemo vesele Dedoles čarape s preslatkim motivima najljepšeg dijela godine.

75,90 kn

Osim super atraktivnih fotki, cozy Dedoles čarape će grijati vaše noge i stopala, širiti sreću gdje god se pojavili i učiniti ove blagdane neponovljivim i jedinstvenim.