FOTO by Instagram @spt_nails / @nbar.uk

Ljepota

Nude manikura kao sofisticiranost koja paše uz sve

Mia Vodopija 09. veljače 2024.

Nude nokti podići će vas na novu razinu

Postoji nešto zbilja posebno kod manikura i noktiju. Volimo razmišljati o bojama i nijansama kojima ćemo na nekoliko dana (ili tjedana ako ste fanovi gel manikura) ukrasiti nokte.

Tamno plava, zelena, bordo, narančasta, senf žuta, crna s dodirima zlatne… koju boju izabrati? Koja od njih bi odražavala vaš unutarnji svijet, vaš stil, ali i bila komplementarna jesenskom koloritu?

Iako svaka od nas ima najdražu boju i zna što joj najbolje stoji, lijepo je zaviriti u svijet ekstravagantnih manikura na internetu (pogotovo Instagramu) koje nas mogu potaknuti na kreativne odluke.

Ono što bi najbolje pasalo uz sve naše outfite te nam vizualno izdužilo nokte i prste definitivno je jedna klasična boja koja nikad ne izlazi iz stila. Nude boja u sebi može sadržavati mnoštvo boja: bež, svijetlo ružičastu, svijetlu boju breskve, krem boju… zato je mudro malo dulje odabirati koju točno nude nijansu želite.

Također čini izvrsnu neutralnu bazu za nježne dizajne noktiju i izgleda nevjerojatno naizmjence sa svjetlucavim naglaskom na dugim ili kratkim noktima. Nude manikuru također je vrlo lako nadopuniti s potezima kistića ili trakicama u boji ili prilično pastelnim dizajnom koji su savršeni jer tako neutralno pašu uz svaki outfit.

Nije da nismo fanovi neonskih boja ili jakih dominantnih zagasitih koji se savršeno stapaju s tamnijom odjećom i hladnijim vremenom, nego jednostavno smatramo da postoji nešto posebno u toj neutralnoj boji.

Odaberite svoju nude nijansu u obližnjoj drogeriji kako bi sami napravili manikuru kod kuće ili ju potražite u kozmetičkom salonu i prepustite se rukama profesionalaca.

Nude nijanse su uvijek u modi, ne morate se brinuti da ćete pogriješiti.