Moda

Nude cipele s mašnicom od kristala umjesto zaručničkog prstena – MOŽE!

admin 31. ožujka 2020.

Tko bi se usudio reći NE ovim ljepoticama?

Ako naslućujete da bi vas dragi uskoro mogao zaprositi, a niste neki tradicionalni tip osobe koja nužno mora dobiti prsten, onda biste mu suptilno mogli sugerirati da ste ugledali neodoljive cipele.

Štoviše, možete ga uvjeriti kako vam je dovoljan jedan prsten, onaj vjenčani koji zaista nešto i znači, a ako vas zaista dovoljno poznaje, sigurno će razmisliti o ovoj šarmantnom daru koji predstavlja posljednji krik mode.

Nude sandale najčešći su odabir brojnih trendsetterica jer se s lakoćom uklapaju uz brojne outfite. Budući da su gotove iste nijanse kao boja kože, bež cipele na nozi istovremeno izgledaju neupadljivo i profinjeno.

Ako pak preferirate nude boju, ali je volite u nešto upečatljivijem izdanju, onda biste se mogli zaljubiti u novitet koji je stigao u trgovine Karla (dostupan je i online).

Ovaj primjerak vrijedan divljenja sasvim običan model pretvara u pravu čaroliju. Sandale s potpeticom od 11 cm talijanskog branda Loriblu izrađene su u potpunosti od kože.

Ukrašene su kristalićima na predjelu pete koji kreiraju zanosnu mašnu. Kopčaju se remenom na rupice s klasičnom metalnom kopčicom oko gležnja. 

Dostupne su u veličinama od 36-41, a njihova cijena iznosi 3.450,00 kn (pssst…veoma slično kao kod zaručničkog prstena).

Možete ih svakako čuvati i za najvažniji dan u životu, vaše vjenčanje. Tko kaže da vjenčane cipele nužno moraju biti bijele boje, a sada imate i dodatan razlog nagovoriti dragog da vam ih priušti.