FOTO by IMDb

Film

Nož u leđa: Glass Onion dolazi na Netflix 23. prosinca! Pogledajte teaser!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2022.

Ove blagdanske sezone, Rian Johnson vas poziva da spojite dijelove. GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY uskoro u odabranim kinima i samo na Netflixu 23. prosinca.

Glass Onion: A Knives Out Mystery, poznatiji kao Nož u leđa 2 nadolazeći je američki misteriozni film koji je napisao i režirao Rian Johnson, a producirali Johnson i Ram Bergman za T-Street Productions.

knives out: glass onion

U nastavku Knives Out (2019.), Daniel Craig ponavlja svoju ulogu Benoita Blanca, majstora detektiva koji preuzima novi slučaj. U filmu također glumi glumačka ekipa koju čine Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson i Dave Bautista. Dok je 2019. promovirao Knives Out, Johnson je nagovijestio mogućnost nastavka.

Godine 2020. potvrđeno je da radi na priči s Craigom koji će reprizirati svoju ulogu. U ožujku 2021. Netflix je otkupio prava na dva nastavka Knives Out za 469 milijuna dolara. Snimanje se odvijalo na otoku Spetses u Grčkoj između lipnja i srpnja 2021., a nastavilo se izvan Grčke do rujna.

knives out: glass onion

Među članovima ekipe koji su se vratili iz Knives Out bili su snimatelj Steve Yedlin, montažer Bob Ducsay i skladatelj Nathan Johnson.

U nastavku pogledajte teaser: