Novu kolekciju poznate glumice krase čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci!

Viktoria Šafranić 23. studenoga 2017.

Brojni poznati sinoć su prisustvovali predstavljanju nove kolekcije Lilith by Katarina Baban!

Jučer je u društvu brojnih kolega i prijatelja glumica Katarina Baban predstavila svoju jesen/zima 2017./18 kolekciju Lilith by Katarina Baban u kojoj su se, po prvi put, uz haljine našli i kaputi i jakne. Novu kolekciju među prvima su razgledale glumice: Ecija Ojdanić, Sementa Rajhard, Petra Cicvarić, glumci Duško Modrinić, Matko Knešaurek, modni dizajner Robert Sever i brojni drugi.

Prilika za lijepu odjeću je mnogo, a ako ste se kada zapitali gdje pronaći elegantne i nježne kreacije koje će razvedriti i najtmurnije zimsko sivilo, zaputite se na zagrebačko Trnje! Na adresi Bosutska 9 u blizini koncertne dvorane Lisinski dočekat će vas uvijek nasmiješena mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom Katarina Baban, koja je ovih dana lansirala svoju kolekciju za jesen/ zimu 2017. Čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci oduševit će sve poklonice ženstvenog stila i vječnog ljeta koji na suptilan način odaju vječno mladi duh.

„Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stylinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda, posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti“ – poručuje dizajnerica i glumica.

Nova modna priča Katarine Baban po prvi put, osim haljina, donosi i kaputiće i jakne, a od materijala neizostavni su čipka i viskoza. Prelijepi modeli iz dnevnih večernjih kombinacija nesumnjivo će se uskoro moći vidjeti na Katarininim kolegicama iz svijeta glume, ali i na mnogim našim estradnim divama koje su više puta svratile u elegantno opremljen Showroom.