FOTO by Zara

Moda

Novu godinu dočekat ćemo u Zarinoj metalik šljokičastoj haljini!

Viktoria Mikulić 15. studenoga 2021.

Ako odaberete ovu gracioznu toaletu, bez sumnje ćete biti glavna zvijezda večeri!

Možda ne u istoj mjeri kao prošla, no mislim da bismo se svi složili kako je ova godina bila veoma depresivna. Svaki dan je popraćen strahom i iščekivanjem hoće li se situacija popraviti, ali i nadom u bolje sutra.

Dosta nam je šokova za jedno cijelo desetljeće i spremni smo ući u Novu godinu s osmijehom na licu. Vjerujemo da je ono najgore iza nas i da ćemo malo pomalo našu svakodnevicu ponovno vratiti u normalu.

Kažu da će iduća godina biti upravo onakva kakvu je dočekamo. Nakon potresa, prošlogodišnje Silvestrovo nitko nije posebno slavio, već smo u tišini dočekali siječanj. Ove godine plan je nešto drugačiji, želimo se konačno opustiti i proslaviti Novu godinu na adekvatan način.

Kako bismo se osjećali još ljepše, pronašli smo savršenu haljinu u kojoj ćemo zablistati. Zara nas nikada ne iznevjeri kada je u pitanju odjeća za svečane prigode pa smo tako i sada među njihovim novitetima izvukli pobjednicu. Zarina šljokičasta haljina metalik nijanse dolazi s okruglim ovratnikom i otkrivenim leđima.

Ova midi ljepotica bit će glavna na plesnom podiju, a mi je vidimo uz visoke crvene salonke i elegantnu punđu, kao i uz crveni ruž i profinjeno nalakirane nokte, po mogućnosti francusku manikuru.

Ne znamo jeste li već isplanirali gdje ćete proslaviti Novu godinu, no ne zaboravite jedno – ako se odlučite za ovu glitter haljinu, bit ćete u centru pozornosti. Svatko će vas htjeti ukrasti barem za jedan ples, ili počastiti pićem. Ako je uz vas vaša jača polovica, vaš partner vas neće ispuštati iz vida.

Za sve koji vole sjajiti, njezina cijena iznosi 399,90 kuna, a pronaći je možete na LINKU!