Iće & piće

Novootvoreni open-kitchen kao stvoren za sve gurmane!

Viktoria Šafranić 23. svibnja 2017.

Kažu da nema iskrenije ljubavi od one prema hrani

Kantina MM rezultat je dugogodišnje emocije prema vrhunskoj gastronomiji na čelu s Marijom Mendekom.

Open-kitchen Kantina MM u sklopu vinskog podruma nastala je kao logičan slijed razvoja tvrtke Selekcija MM. Konstantan kontakt s kuhinjom, hranom, vinima, chefovima, restoranima, nabavom, dobavljačima te proizvođačima hrane naveo nas je na ideju o vlastitoj kuhinji. Znanje o gastronomiji pretvorili smo u open-kitchen koncept gdje vrhunske namirnice pretvaramo u užitak okusa, a naša selekcija, biranje i sljubljivanje izvrsnih vina pobrinuti će se da emocije budu još intenzivnije.

Asortiman delicija sastoji se od pomno biranih delikatesa iz cijelog svijeta. Cilj je upravo ljubiteljima gastronomije ponuditi  najbolje i najkvalitetnije namirnice pretočene u jelovnik s potpisom.

Kantina MM idealno je mjesto za kušanje i uživanje u vrhunskim namirnicama i vinima. Uređen u industrijskom stilu, open-kitchen u sklopu vinskog podruma savršena je kulisa za razna događanja, proslave intimnijeg karaktera, obiteljska druženja te korporativne evente.

Prostor, iako izveden u industrijskom stilu, izuzetno je topao. Kako i sam naziv implicira – zamišljen je kao mjesto gdje se svi mogu ugodno osjećati. Spoj željeza i tamne boje u kontrastu su s toplijim nijansama sive i bijele boje namještaja, topline pripreme kulinarskih delicija u samom srcu podruma te na kraju izuzetno zanimljivo raspoređene vinoteke koja se proteže kroz cijeli prostor.

Iluziju hladnoće industrijskog stila koja naizgled djeluje grubo i hladno idealno razbija ambijentalna rasvjeta koja prostor čini udobnim. Dojam upotpunjuju i stilski usklađeni cvjetni detalji koje potpisuje JS Atelier vlasnice Josipe Skoblar, a koji se prilagođavaju zadanoj temi.

Posebno su zanimljive boce vina smještene na dvoetažnim policama koje čine jednu umjetničku instalaciju odnosno zidni ukras. Ovim detaljima Kantina MM vješto pretvara prostor u scenografiju i idealnu scenu za intimne evente.