FOTO by Zara

Putovanja

Novootvorena Zara u Galeriji Beograd nudi samo ekskluzivne kolekcije

admin 16. travnja 2021.

Upravo smo otkrili shopping destinaciju za naše buduće putovanje

U novootvorenoj Zari u Galeriji Beograd od sada možete pronaći samo ekskluzivne kolekcije koje su dio must have rubrika svjetskih modnih magazina.

Preporod sedamdesetih dolazi nam kroz inspirativnu kolekciju 70-ih, dok će oni najmlađi moći pronaći omiljene komade u specijalnom Mickey i Minnie kutku.

Svi koji prate modne trendove znaju da su sedamdesete jedna od glavnih inspiracija proteklih sezona, a posebna kolekcija priziva nenadmašne stilove Lesli Loson – Tvigi, Biance Jagger ili Farrah Fawcett.

Osim prekrasnih silueta koje obiluju volumenom, naglasak je na kreativnim koloritnim kombinacijama, geometrijskim varijacijama i detaljima koji prate upečatljiv stil sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

I oni najmlađi mogu biti nosioci svjetskih trendova, a u kolekciji proljeće/ljeto najzastupljeniji su omiljeni Mickey i Minnie likovi.

Omiljeni španjolski brend od sada se nalazi u Galeriji Beograd donoseći najmoderniji koncept shoppinga kakav se do sada mogao viđati samo u Londonu, Dubaiju ili Barceloni.

Iako nam situacija ne dopušta neometan prelazak granica, vjerujemo da će svatko pronaći način da otputuje i okusi sve čari novootvorene Zara poslovnice.